Jović: Nastaviću da treniram i da se borim za Partizan

Fudbaleri Partizana su u okviru 19. kola Superlige na svom stadionu savladali Novi Pazar rezultatom 1:0.

Jedini pogodak postigao je mladi Jović, a nakon utakmice izneo je svoje utiske

-Utakmica je bila izuzetno teška, Pazar je dobra ekipa i to smo znali i u samoj pripremi. Bilo je zahtevno za igru, ali ono što je najvažnije je da smo pokazali naš kvalitet, a gol sam postigao zahvaljujući ekipi, rekao je mladi Jović.
Da li se umor od konstantnih utakmica reflektovao na vas?

Imali smo baš mnogo utakmica, i evropskih i prvenstvenih, i sustigao nas je umor. Žao mi je zbog ta tri igrača koja su se povredila, ali dobro je to što je kraj polusezone pa imaju više od mesec dana da se oporave. Pobedili smo u ovom meču i to je ono što je najvažnije. Idemo sada na pauzu, nakon toga slede pripreme, a onda i prolećni deo sezone.


Gol koji je postigao je važan i za Partizan a i za samog fudbalera

-Očekivalo se od mene mnogo, pošto sam pokazao ranije da mogu, ali su me povrede malo sputale. Nisam odustao, naporno sam trenirao, čekao šansu i iskoristio sam je, kao danas. Ranije sam osećao i veći pritisak, bio sam mlađi, sada sam zreliji, svestan sam svega, tako da ću nastaviti da treniram i da se borim za ovaj klub!, jasan je Jović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Anćeloti jasan: Ovakav način igre je bio jedini na koji smo mogli da prođemo dalje

Fudbaleri Reala iz Madrida su sinoć nakon penal serije eliminisali Mančester siti. Tim iz Madrida igraće polufinale Lige šampiona, a...

POVEZANE OBJAVE