KAMERE SU UHVATILE ZANIMLJIV DETALJ: Je li ovo dokaz da je Rafael Leao odigrao zadnju utakmicu u dresu Milana?!

Portugalac Rafael Leao trenutno je najveća zvezda Milana i uz to igrač na kome italijanski prvak planira dobro zaraditi.

Leao je bio jedan od ključnih igrača ‘Rosonera’ na putu do Skudeta prošle sezone, a Portugalac i ove sezone igra fantastično. Milan je za vikend pobedio Fiorentinu teškom mukom rezultatom 2:1.

Portugalski internacionalac je mrežu gostiju iz Firence zatresao već u drugom minutu susreta. Na dodavanje Olivijea Žirua, još jednom je demonstrirao svoju brzinu i sjajnu završnicu.

Leao je po mnogima Milanov najvredniji eksponat, a već sada ga žele brojni veliki klubovi, pa će Milanu biti jako teško zadržati ga.

PSŽ i Mančester Siti su neki od klubova koji želi da kupe sjajnog krilnog napadača, a italijanski mediji otkrili su da ima otkupnu klauzulu u ugovoru sa Milanom.

Leaov agent Žorž Mendeš je bio protiv toga, ali Milan je insistirao da se prilikom potpisa “osigura” tako što je ugrađena klauzula od čak 150 miliona evra.

Iako se radi o velikoj svoti novca, veruje se da postoji klub koji bi bio spreman aktivirati klauzulu već u zimskom merkatu. Navodno je reč o Čelsiju, a i PSŽ te Siti takođe će pratiti razvoj kompletne situacije.

A čini se da je i sam Leao svestan da se bliži kraj. Suza u njegovom oku sluti da je kraj, tvrde pojedini mediji na Čizmi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE