Kreću mini pripreme: Stojković o Mitroviću, Vlahoviću i spisku za Katar

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje mini pripreme za Svetsko prvenstvo koje uskoro počinje u Kataru.

Selektor Stojković se obratio novinarima i odmah je pričao o spisku.

– Tačno je godinu dana od kako smo odigrali meč u Portugalu koja nam je donela sve ovo. Na širem spisku je bilo 35 igrača, a ovih 26 je zaslužilo da na mečevima kvalitetom i ponašanjem da im je mesto u timu. Igači koji nisu na spiski nisu im zatvorena vrata i oni predstavljaju budućnost srpskog fudbala i na njih se računa. Naravno, neko je morao da otpadne. Ovaj spisak je donesen hladne glave i čistih misli bez ikakvog pritiska u dogovoru sa sportskim sektorom. Ovo je turnir i nema prostora za improvizaciju i ne vidim nikakav komentar zašto je ovaj tu i zašto ovaj nije tu

Izabranici Draga Stojkovića odradiće trening od 17 časova u Sportskom centru u Staroj Pazovi, svi osim pošteđenih Dušana Vlahovića i Aleksandra Mitrovića.

– Niko ne voli, nijedan trener, kad su mu igrači van tima zbog pvrede. Ja verujem da će se oni oporaviti, da će biti spremni. I ako ne budu spremni, naći ćemo neko drugo rešenje. Znate, kako se kaže, nije kome je rečno, nego kome je suđeno, rekao je selektor.

Nakon  treninga,  fudbaleri se pakuju i sutra kreću na prvu destinaciju – Bahrein. Tamo će odigrati pripremni meč s domaćom selekcijom 18. novembra, pa dan kasnije sledi smeštanje u bazu naše reprezentacije u Dohi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE