NAPADAJU EVROPSKI TRON: Soro samouveren pred Špandau

Iako se govorilo o mogućem odlaganju meča, vaterpolisti Novog Beograda gostovaće ekipi nemačkog Špandaua na otvaranju Lige šampiona.

Srpski šampion je dobro počeo takmičenje u domaćem prvenstvu, a iz njihovog tabora svesni su značaja susreta u Nemačkoj.

Još od prošlog četvrtka su se vodili pregovori da li će utakmica biti odigrana. Na naše zadovoljstvo, pronađeno je rešenje i utakmica će prema unapred utvrđenom rasoredu biti odigrana. Moram da naglasim da nam je zaista žao zbog svega što se dešava u ekipi Špandaua i tih problema sa koronom, za koju smo svi mislili da je konačno stvar prošlosti. Međutim, očigledno je da se te situacije sa virusom i dalje ponavljaju, rekao je direktor kluba Slobodan Soro.

Potom je dodao:

Idemo na pobedu, ne samo u ovom meču protiv Špandaua, već protiv svakog protivnika. Takvo nam je razmišljanje i mislim da imamo puno pravo da tako bude. Sve za sada funkcioniše kako treba, uz neke manje probleme sa povređenim igračima, ali to sve uspešno rešavamo u hodu. Do kraja kalendarske godine imaćemo tri utakmice Lige šampiona kod kuće, a bitno nam je da podižemo formu kako vreme bude odmicalo, zaključuje Soro.

Novi Beograd i Špandau igraće u sredu od 19:30. Aktuelni vicešampion Evrope je u grupi sa Brešom, mađarskim OSC-om, Jugom, Marseljem, Ferencvarošem i Sabadeljem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Superliga: Spartak i Radnik podelili bodove

U meču pretposlednjeg, šestog kola plej-ofa Superlige Srbije, fudbaleri Radnika i Spartaka odigrali su u Surdulici nerešeno 0:0. U prvom...

POVEZANE OBJAVE