Gocić i Mandić izneli utiske pred prvi meč u Ligi šampiona!

Vaterpolisti Novog Beograda otputovali su Berlin gde će u sredu od 19 sati i 30 minuta protiv Špandaua igrati meč prvog kola B grupe Lige šampiona. Velika neizvesnost bila je prisutna u uvertiri ovog duela, s obzirom da je postojala mogućnost da utakmica bude otkazana usled značajnog broja zaraženih igrača u redovima nemačkog šampiona.

Ipak, čelnici LEN-a su u ponedeljak doneli konačnu odluku pa će Novobeograđani i Berlinci odmeriti snage po unapred utvrđenom terminu.
– Svi parametri ukazuju na to da spremno dočekuju utakmicu u  Berlinu, kaže trener Novog Beograda Živko Gocić i potom dodaje:

– Činjenica je da su u okolnosti u pripremi ovog duela bile malo čude, jer sve do ponedeljka nismo znali da li će se utakmica igrati. Ali, najvažnije je da smo potpuno spremni za izazov koji nam predstoji i igraćemo u najjačem mogućem sastavu. Potrudićemo se da pružimo maksimu i na pravi način počnemo novi ciklus takmičenja u Ligi šampiona. Nadam se da ukoliko budemo dali sve od sebe da ćemo zabeležiti pobedu i da ćemo se u Beograd vratiti sa tri boda, konstatovao je Gocić.

Kapiten Novobeograđana Dušan Mandić naglašava da će on i njegovi saigrači imati maksimalno ozbiljan pristup:
-Drago nam je da ćemo ipak biti u prilici da odigramu utakmicu u Berlinu. Bez obzira na to u kakvom sastavu će nastupiti ekipa Špandaua, imamo ćemo maksimalan respekt i u meč ćemo ući odlučno i veoma agresivno. Samo na taj način možemo da napredujemo, podižemo formu i dostignemo visok nivo igre što nam je cilj, zaključio je Mandić.  

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE