“NE MORATE NIŠTA, ALI MOŽETE MNOGO”: Reprezentativci Srbije već sada kandidati za brojna individualna priznanja na Mundijalu!

Svetsko prvenstvo se bliži – “Orlovi” su spremni za velike poduhvate!

Srpski fudbaleri, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, napustili su ovog jutra Srbiju i krenuli put najpre Bahreina, a potom i Katara, gde nas za tačno pet dana očekuje početak Svetskog prvenstva.

Dugo smo čekali, duže nego što je uobičajeno, na novi Mundijal, ali on je tu – kuca nam na vrata i polako nas “tera” da sve drugo ostavimo po strani i da se fokusiramo na najvažniju sporednu stvar na svetu – fudbal.

Isto je i sa mislima “Orlova” i selektora Piksija, koji je na konferenciji za medije pružio pravu podršku našim momcima.

– Naši igrači ne moraju ništa, a mogu mnogo. I to je moja poruka za njih, a vi probajte ovo drugo, jer možete. Nema pritiska s moje strane, mora ovo, mora ono… Ne mora ništa, mora samo da se umre jednog dana, ne verujem da je iko besmrtan – rekao je selektor Srbije.

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

A, šta je to što naši reprezentativci mogu u Kataru? Neki bi rekli da smo previše optimistični, da “pucanje” na nokaut fazu i samu završnicu nije realno, ali isti su i pre tačno godinu dana rekli da pobeda nad Portugalom na njihovom terenu nije realnost, pa… Znamo svi šta se dogodilo.

Tako da, optimizma ne manjka, a “Orlovi” bi možda mogli da se okite i individualnim nagradama. Naime, sportska kladionica Meridian je odavno razvila sjajnu ponudu za Mundijal u Kataru i nagradila svoje korisnike sa više od 5.000 različitih igara, a u nekima od njih – glavne face su upravo srpski fudbaleri.

Držimo palčeve da Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović budu u top formi u Kataru, a upravo njih dvojica su se našla u užem izboru pretendenata za individualna priznanja.

Tako da, ako verujete u “Orlove” – iskoristite najveće kvote, koje vas čekaju na meridianbet.rs i odigrajte patriotski tiket.

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

Donosimo vam nekoliko predloga za online kladjenje:

NAJBOLJI IGRAČ NA PRVENSTVU:

Aleksandar Mitrović – kvota 150

Dušan Tadić – kvota 150

NAJBOLJI STRELAC NA PRVENSTVU:

Luka Jović – kvota 130

Dušan Tadić – kvota 105

Aleksandar Mitrović – kvota 70

Dušan Vlahović – kvota 50

NAJBOLJI ASISTENT NA PRVENSTVU:

Dušan Tadić – kvota 75

Sergej Milinković-Savić – kvota 50

NAJBOLJI GOLMAN NA PRVENSTVU:

Vanja Milinković-Savić – kvota 100

Kao što vidite, ponuda je široka, kompletnu možete pogledati OVDE, a pre toga – registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to – potpuno besplatno!

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

ZAGREVANJE ZA SVETSKO: Ukoliko karta nije u tvom džepu, ne brini, imamo odličan plan, prati naše „Orlove“ preko najnovijeg tv-a i doživi pravu atmosferu sa terena! Sve do 17. novembraODIGRAJ NAJVIŠE TIKETA i budi među 20 najboljih, jer nagrade su svetske!

Ne zaboravi da odslušaš i novu pesmu posvećenu reprezentaciji Srbije – PRVAK SVETA: https://www.youtube.com/watch?v=j0Zp7PBvpOg 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Živkovićev Paok šampion Grčke

Fudbaleri Paoka postali su četvrti put u istoriji šampioni Grčke.  Oni su titulu obezbedili u poslenjem kolu šampionata pobedom nad...

POVEZANE OBJAVE