Sprema se odlazak: Zvezda ostaje bez jednog od najboljih

U Austriji sve su glasnije spekulacije da će Austriju Beč pojačati fudbaler Zvezde.

Kako se navodi reprezentativac Austrije i fudbaler Zvezde Aleksandar Dragović na meti je bečke Austrije. Dragović je ponikao u dresu Austrije, a 2011. je prešao u Bazel, zatim je igrao u Dinamo iz Kijeva, Leverkuzen, Lester, a onda u Crvenu zvezdu.

Prema pisanju austrijskih medija, Austrija traži pojačanja. Sportski direktor Manuel Ortlegner rekao je da je klubu važno da analizira na koje igrače može da računa od 3. januara, kako bi znali šta se još može učiniti na „tržištu transfera“. 

 Imali smo proteklih dana više sednica radnih tela i poznajem stanje na žiro računu. Može da bude da neki igrači neće biti zadovoljni i da ćemo odlaskom osloboditi sredstva. Međutim, i dalje je problem da napravimo velike korake – rekao je Ortlehner za „Skaj“. 

Dragović je u Zvezdu stigao 2021. godine, a za crveno-bele je odigrao 78 utakmica, gde je postigao četiri gola i imao je jednu asistenciju. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Baskonija na krilima “mitraljesca” Hauarda ide plej-of

U meču plje-ina, za popunu poslednjeg mesta u plej-ofu Evrolige, košarkaši Baskonije slavili su na svom terenu protiv Virtus...

POVEZANE OBJAVE