Terzić o prvom delu sezone, prelaznom roku i Milojeviću

Zvezdan Terzić je u razgovoru sa novinarima govorio o učinku kluba u dosadašnjem delu sezone. 

Zvezda je trenutno prva u Superligi Srbije sa 10 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

– Nismo imali slobodnog dana od jula meseca, imali smo utakmice na svaka tri dana, bio je to veliki pritisak na igrače. Igrači posle Zenita idu na odmor, a mi ćemo da radimo da na proleće budemo još bolji – rekao je Terzić u razgovoru sa novinarima.

Crveno-beli su sezonu počeli sa Dejanom Stankovićem na klupi, a nasledio ga je Miloš Milojević.

– Miloš Milojević je najtalentovaniji srpski trenr. Rad u Zvezdi nosi pritisak i nije lako sporvesti svoje ideje. Napravio je plus tri u odnosu na Dejana Stankovića i mi smo zadovoljni. Nismo zadovoljni sa ove dve utakmice u Evropi, ali je Trabzon u Beogradu sjajno pripremio. Računamo na njega na duži period, ali zavisiće to od rezultata. Nema minulog rada, svaki novi dan je novi izazov. Navijači se ne zadovoljavaju postojećim. Za navijače Zvezda mora da bude šampion Evrope – poručio je Terzić.

Terzić je najavio nove igrače u svom klubu.

-Ponovo ćemo biti na velikoj sceni, ali to ne znači da je trka gotova. Daleko od toga, protivnik je najopasniji kad ga potcenite. Partizan radi dobro, pokazao je to u Evropi. Ja sam ubeđen da ćemo biti prvaci, ali pozivam sve u klubu da nema opuštanja. Sledi prelazni rok. Svesni smo šta nedostaje. Sveže krvi, nove energije, bržih igrača, mladih igrača“, rekao je Terzić. 

Nakon prvog dela sezone generalni direktor je zadovoljan učinkom.

– Najuspešnija sezona u istoriji Crvene zvezde, 17 pobeda i dva remija, to ne pamtim. Razmazili smo navijače koji žele pobede od pet golova. Urušio se klub posle Haife i odlaska Stankovića, to je normalno da se dogodi. Teško je tada zadržati brod na mirnom moru. Voleo bih ja da igramo lepši fudbal, ali teško je bilo, igralo se na tri dana. Milojević nije imao dovoljno vremena za podizanje ekipe i taktički rad. Sada će da ima vremena da pokaže koliko zna, rekao je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE