Ivanović pred Asvel: Nema opravdanja, neke stvari moraju da se menjaju

Crvena zvezda u četvrtak od 19 časova igra protiv Asvela, u meču u kojem će na klupi debitovati Duško Ivanović.

On je govorio pred novinarima uoči ovog meča, a prvo pitanje je ilo vezano za vest da je trening u utorak trajao od 17 do 22 časova.

Radili smo do pola 12, kroz osmeh je rekao Ivanović.

On je pričao o prvim utiscima rada sa ekipom.

Momci imaju predispoziciju da rade, kao što sam video i ranije – čvrsti su. Ono što sam primetio na dosadašnjim utakmicama i za ova dva treninga, potrbeno im je strpljenja i vere. Kada bi to imali sutra, mnogo bi nam pomoglo. Nisam pokušavao mnogo da menjam, jer ne bi imalo efekta. Neki detalji moraju da se menjaju, u odbrani i napadu, ali su strpljenje i vera na prvom mestu.

U Crvenoj zvezdi ga je sačekao Luka Vildoza, sa kojim je sarađivao u Baskoniji.

Njemu će olakšati, jer zna o čemu se radi i može da pomogne momcima, da sve to ide brže. Ovo su pravi profesionalci i sve će to brzo prihvatiti. Nedostaje vremena, ali tako je kako je, nema opravdanja.

Za kraj je Ivanović anaizirao ekipu Asvela.

Ekipa koja igra veoma brzo, agresivno u tranziciji, u situaciji jedan na jedan… Imaju veliki broj igrača koji mogu da reše situacije jedan na jedan, košarkaše koji imaju izvanredne procente šuta za tri poena i Fala koji je dominantan u reketu. Izvanredno koriste kvalitete koje imaju, završio je novi strateg Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Anćeloti jasan: Ovakav način igre je bio jedini na koji smo mogli da prođemo dalje

Fudbaleri Reala iz Madrida su sinoć nakon penal serije eliminisali Mančester siti. Tim iz Madrida igraće polufinale Lige šampiona, a...

POVEZANE OBJAVE