MUNDIJALSKA ZLATNA LOPTA TRAŽI NOVOG VLASNIKA: Trio PSŽ-a, Ronaldo ili Mitrogol? Prognoziraj i ti!

Kao i svako izdanje Svetskog prvenstva i ovo će pored najbolje ekipe dobiti najboljeg igrača, odnosno osvajača “Zlatne lopte”!

Krem svetskog fudbala okupiće se u Kataru i u roku od mesec dana dobiti najbolje na svetu, a osim “Boginje”, na talonu su i “Zlatna lopta”, “Zlatna kopačka”, “Zlatna rukavica” i druge nagrade. Ovog puta ćemo se pozabaviti kandidatima za “Zlatnu loptu” i njihovim šansama da budu najbolji u Kataru.

Prvo ime na ovoj listi je svakako najbolji igrač aktuelnog šampiona sveta – Kilijan Mbape. Napadač PSŽ-a je na prošlom Svetskom prvenstvu bio najbolji igrač Francuske i najzaslužniji za titulu, kada se na to izdanje doda iskustvo koje sada poseduje, jasno je da će biti noćna mora svim odbranama u Kataru. U to ime, sportska kladionica Meridian donosi kvotu 11.00 na Mbapea u trci za najboljeg igrača Mundijala.

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

Drugi na listi je njegov saigrač iz PSŽ-a – Lionel Mesi. Ovo je verovatno poslednji Mundijal za Argentinca i imaće veliku motivaciju da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje u bogatoj vitrini. Kvota za Mesija je 13.00.

Treći na listi je još jedan igrač “Svetaca” – Nejmar. Sigurno prva zvezda Brazila, mora da se nađe na ovakvoj listi. Magičan dribling i golovi su uvek očekivani kada je ovaj majstor na terenu. Ukoliko mislite da će upravo Nejmar biti najbolji igrač Mundijala u Kataru – Meridian vam nudi najveću kvotu na planeti – 15.00.

Tu je, naravno, i Kristijano Ronaldo! Svima je jasno šta as Junajteda donosi svojoj ekipi i koliki je njegov uticaj na igru. Možda ne briljira u klupskim takmičenjima, ali Ronaldo u Portugalu je druga “zver”. Kvota 17.00 vas čeka u Meridianu, ukoliko verujete da će portugalski as ponovo zablistati.

Naravno, nijedna lista ne može proći bez naših “Orlova”. Mnogi analitičari smatraju da u slučaju plasmana u nokaut fazu takmičenja i potencijalnog iznenađenja protiv nekog od favorita može pomoći Aleksandru Mitroviću u trci za najboljeg igrača turnira.

Upravo iz tog razloga najbolji strelac u istoriji našeg nacionalnog tima zaslužio je da se nađe na ovoj listi. Ako verujete u Mitra – iskoristite kvotu 150.

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

Naravno, to nije sve, celokupnu ponudu pogledajte OVDE, jer je Meridian zaista ponovo pomerio granice kada su u pitanju igre i ponudu za Mundijal!

A, pre toga – registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, te preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Kompletan specijal za Svetsko prvenstvo pogledajte na ovom linku. Meridian je spremio više od 5.000 opcija za igru!

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

ZAGREVANJE ZA SVETSKO: Ukoliko karta nije u tvom džepu, ne brini, imamo odličan plan, prati naše „Orlove“ preko najnovijeg tv-a i doživi pravu atmosferu sa terena! Sve do 17. novembra ODIGRAJ NAJVIŠE TIKETA i budi među 20 najboljih, jer nagrade su svetske!

Ne zaboravi da odslušaš i novu pesmu posvećenu reprezentaciji Srbije – PRVAK SVETA: https://www.youtube.com/watch?v=j0Zp7PBvpOg

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLEDNJI POZIV: Preuzmi deo NAGRADNOG FONDA od čak 1.200.000 DINARA!

Pred vama je poslednja šansa da se pridružite i postanete deo promocije KEŠ MANIA u MERIDIANU. Pitate se zašto...

POVEZANE OBJAVE