PETRUŠEV O NOVOM TRENERU: Sve se nekako promenilo

Nedavno je, usled loših rezultata pre svega u Evroligi, prekaljeni evropski strateg Duško Ivanović na klupi Crvene zvezde zamenio Vladimira Jovanovića.

Prvi izazov imaće upravo u elitnom evropskom takmičenju, pošto srpski i regionalni šampion dočekuje Asvel.

O saradnji sa novim trenerom govorio je za “Sport klub” centar crveno-belih Filip Petrušev.

Sve se nekako promenilo. Trener ima jako malo vremena da uspostavi svoj sistem i način rada, a mi imamo jako malo vremena da se naviknemo i da razumemo šta on traži od nas. Imali smo dva treninga, danas će biti treći, malo duže nego inače, i mislim da idemo u pravom smeru, izjavio je mladi centar.

Na konstataciju novinarke da je trening trajao 4 i po sata, Petrušev je istakao da je bilo “malo manje”, pa prokomentarisao žestok tempo po kom je Ivanović prepoznatljiv.

Svi su to dobro prihvatili, svi su došli spremni da rade i da prihvataju nove informacije. Koliko nam prija, mislim da ćemo više videti posle ove i nekih narednih utakmica. Svi su došli motivisani, sa nekom drugačijom energijom, i to je dobar znak, smatra aktuelni šampion Evrope sa Anadolu Efesom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Liverpul ima novog trenera

Posle razmišljanja od nekoliko meseci i pregovora sa Ćavijem Alonsom i Rubenom Amorinom, Liverpul je konačno pronašao zamenika Jirgenu...

POVEZANE OBJAVE