POZNAJE VLAHOVIĆA I KOSTIĆA: Brazilski reprezentativac govorio o Srbiji pred derbi

Fudbaleri Srbije protiv Brazila će otvoriti takmičenje na Mundijalu u Kataru.

Orlovi su već otputovali za Bahrein gde ih čeka prijateljska utakmica sa tom zemljom.

Pred susret oglasio se reprezentativac Karioka Danilo, saigrač Filipa Kostića i Dušana Vlahovića iz Juventusa.

Vlahović je pokazao veliki talenat, svakim danom se razvija, evoluira. Još više će se afirmisati u Kataru, on je veoma opasno oružje reprezentacije Srbje. Napad Srbije je veoma neugodan za odbranu rivala, napadaju kroz dubinu, fizički su veoma dominantni. I Kostić je tu, trebalo mu je nekoliko utakmica da uđe u dinamiku Juventusa, ali ima neverovatnu snagu u nogama, udarac i centaršut koji je veoma teško odbraniti. To je nešto što treba neutralisati, ukoliko mu se ostavi prostor i vreme da uputi udarac ili centaršut može da napravi mnogo problema rivalu, što smo mi u prvoj utakmici, rekao je on o srpskim reprezentativcima.

Zatim se osvrnuo na očekivanja od predstojećeg šampionata:

Mnogo slušam o tome u klubu, mnogo čitam na tu temu i svi mi u reprezentaciji razumemo i prihvatamo odgovornost. Posle rezultata koje smo imali, pobedničkog niza i načina na koji smo igrali, sa ovim imenima, moramo da prihvatimo tu odgovornost, nemoguće da skrenemo pogled. Ali uz Brazil, tu su i selekcije kvalitetnih igrača, na veoma visokom nivou. Draž takmičenja i jeste u neizvesnosti koja je na najvišem nivou u poslednje vreme. Nesporno je da smo jedan od favorita, ali ima i drugih ekipa sa sjajnim fudbalerima, zaključio je Danilo.

Brazil je Srbiju pre četiri godine u Rusiji savladao sa 2:0. Novi meč na programu je za nešto više od osam dana od 20 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

CRNO-BELI U KRUŠEVCU: Nađ izabraio, Nikolić od starta napada Napredak

U 4. kolu plej-ofa Superlige Srbije fudbaleri Partizana gostuju Napretku. Crno-beli će u Kruševcu pokušati da prekinu niz mečeva bez...

POVEZANE OBJAVE