Vlahovićev agent govorio o stanju povrede srpskog reprezentativca

Fudbalsku reprezentaciju Srbije za osam dana očekuje debitanstka utakmica na Svetskom prvenstvu u Kataru protiv petostrukih prvaka Brazila.

Poseduje naša selekcija strašan napadački potencijal, predvođen fudbalerom Fulama Aleksandrom Mitrovićem i jednim od najtraženijih igrača u poslednjem zimskom prelaznom roku i igračem Juventusa Dušanom Vlahovićem.

Baš pred najveću smotru fudbala, međutim, obojica su propustili utakmice u svojim klubovima zbog povreda, ali bi prema najavama trebalo da nastupe od starta u reprezentativnom dresu.

O povredi Vlahovića govorio je za “Gazeta Dello Sport” i njegov agent Darko Ristić.

To je vrlo nezgodna povreda. Dušano je bilo jako teško što nije mogao da bude uz tim prethodnih nedelja. Hvala Bogu povreda nije toliko ozbiljna, tako da se svi nadamo da će Dušan biti sto odsto spreman za prvu utakmicu sa Brazilom, poručio je Ristić.

Apropo mogućnosti da se Vlahoviću, pored Filipa Kostića, u Juveu pridruži i Sergej Milinković-Savić, ovakvu saradnju je takođe prokomentarisao.

Sergej je izvrstan igrač, klasa. Ako odluči da ode iz Lacija, svakom timu će biti pojačanje. On i Dušan očigledno sarađuju dobro u reprezentaciji, konstatovao je agent jednog od najboljih napadača sveta.

Ristić je govorio i o utisku o svom igraču otkako je obukao dres Stare Dame iz Torina.

Dušan se ne menja. To je igrač koji napreduje svakog dana, i mada je i dalje mlad, oduvek je bio maksimalno profesionalan. Bio je ovakav i ranije, izjavio je fubalski agent.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički u derbiju dočekuje Novi Beograd: Nismo bez motiva

U derbiju pretposlednjeg kola Super lige Srbije, vaterpolisti Radničkog dočekuju ekipu Novog Beograda, u sredu, od 18.45 časova, uz...

POVEZANE OBJAVE