Ilić jasan: Nikoga se ne plašimo!

Reprezentativac Srbije u fudbalu, Ivan Ilić govorio je za srpske medije pred početak Mundijala u Kataru.

Podsećanja radi, fudbaler Verone je do nedavno imao problema sa povredom koju je zadobio u meču Lige nacija protiv Norveške ali sada je i vipe nego spreman da pomogne našoj reprezentaciji.

Reprezentaciju Srbije sutra očekuje prijateljski susret u Manami protiv Bahreina.

– Nismo pogrešili sa izborom sredine za ove kratke pripreme i za poslednju proveru pred meč sa Brazilom. Za razliku od nekih drugih reprezentacija, koje se pripremaju u Evropi, došli smo u Manamu gde je klima slična kao u Dohi. Taj prvi trening je bio dosta naporan, ali nas nešto slično očekuje u Kataru i dobro je da se što pre adaptiramo na vremenske uslove. U Oslu sam igrao sa lakšom povredom za koju se kasnije ispostavilo da je istegnuće mišiča, sada je sve ok i nema razloga za brigu, rekao je Ilić za zvanični sajt FSS.

Mnogi ga porede sa saigračem iz reprezentacije Sergejem Milinkovićem Savićem.

– Svi u ekipi zračimo optimizmom, respektujemo svakog rivala, ali se nikoga ne plašimo. Razmišljamo isključivo o pobedama, ići ćemo utakmicu po utakmicu, sa željom da doguramo što dalje na SP. Ne vidim ništa sporno u tome što težimo samoj završnici, svi smo profesionalni sportisti i valjda je normalno da nas interesuju visoki ciljevi. Brazil je moćna ekipa, ali niko ne može da nam zabrani da uđemo otvorenog garda i da pokušamo da ih iznenadimo, zaključio je Ilić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Monako se “vratio iz mrtvih”, Lojd za izjednačenje u seriji

Velika drama viđena je i u drugom meču u seriji između Monaka i Fenerbahčea. Pošto je prva rešena u...

POVEZANE OBJAVE