ISKRENO: Kalinić o Crvenoj zvezdi

Srpski košarkaš Nikola Kalinić govorio je o Crvenoj zvezdi i odlasku iz tog kluba.

Kalinić je letos iz Zvezde prešao u Barselonu, a taj potez je prokomentarisao ovako.

-Žao mi je što se neke stvari nisu poklopile na kraju prošle sezone. Mislim da smo imali dobru ekipu i da smo mogli tako i da nastavimo. Sigurno je postojala mogućnost za tako nešto, ali je sve išlo nešto sporije nego što je trebalorekao je Kalinić za “Basket Njuz“.

Na pitanje da li mu klub nije dao dovoljno dobre odgovore o njegovom statusu i statusu najbitnijih igrača, Kalinić je bio kratak.

-Da kažemo da je to bilo tako, rekao je Kalinić

Crveno-beli u Evroligi trenutno imaju skor od jedne pobede i šest poraza.

-Žao mi je. To je ekipa u kojoj sam igrao prošle sezone, tako da mi je stvarno žao, ali mislim da to ima logike jer su promenili mnogo igrača i trenera. Manje-više smo znali da bi nešto ovakvo moglo da se desi, ali mislim da je samo poraz protiv Zadra alarmantan, rekao je Kalinić i dodao:

-Što se ostalog u Evroligi tiče, ne možete da očekujete da će pobediti Efes u gostima ili neke druge velike timove. Ali, mislim da će to sve biti dobro. Došli su neki novi momci i mislim da će biti dobri ove godine”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković u Rimu dan ranije u odnosu na drugog nosioca

Novak Đoković će biti prvi nosilac petog mastersa sezone, na turniru u Rimu. Tako je odlučeno da gornja polovina žreba...

POVEZANE OBJAVE