Piksi bez trojice igrača napada Bahrein!

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak igra prijateljski susret protiv Bahreina, a selektor naše selekcije Dragan Stojković Piksi pričao je o sastavu tima za ovaj susret.

Naime, on neće moći da računa na trojicu fudbalera.

– Aleksandar Mitrović, Filip Kostić i Saša Lukić neće igrati protiv Bahreina, jer ne želimo da preuzimamo nikakav rizik. Posebno jer nije neophodno. Oni treniraju po posebnom programu, izjavio je Stojković.

Nakon toga je istakao i jednu dobru vest za sve srpske navijače.

– Vlahović je juče trenirao, danas takođe, on je u redu. To je dobra vest.

Naš selektor u glavi već ima tim za prvi meč s Brazilom, ali bitno je da zdravstveno stanje naših fudbalera bude dobro.

– Imam jasnu sliku startnih 11 za utakmicu protiv Brazila. Ali sve zavisi od zdravstvenog stanja. Moramo da budemo strpljivi da vidimo kako će se situacija razvijati. Nadamo se da će svi igrači koji su tu biti spremni. Ako ne – pronaći ću rešenje! Ali, nismo u poslednjih godinu i po dana imali ovakve okolnosti, sa povređenim igračima. A sada nedelju dana pred Svetsko prvenstvo….

Takođe Piksi je dodao da neće da rizikuje sa fudbalerima u meču protiv Bahreina pa tako skoro niko neće biti na terenu svih 90 minuta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LONDON JE ARSENALOV: Petarda u mreži Petrovića! (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala ponizili su Čelsi pobedom od 5-0 na Emirejtsu, u utakmici 29. kola Premijer lige. Arsenal tako drži lidersku...

POVEZANE OBJAVE