Progovorio: Mesi o fudbalu i nastavku karijere

Fudbaler Pari Sen Žermena i jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Mesi izjavio je da je svestan da mu se bliži kraj igračke karijere.

Mesi će pokušati sa Argentinom da osvoji Svetsko prvenstvo u Kataru, pošto je to jedina titula koja nedostaje fudbaleru Pari Sen Žermena.

On je prošle godine stigao iz Barse u PSŽ iz Barselone, a po završetku Svetskog prvenstva odlučiće gde će da nastavi karijeru.

-Uživam u predivnom gradu, ali nije bilo lako da se prilagodim. Sve se dogodilo iznenada i nisam mogao ranije da sa porodicom u svemu tome uživam. Obožavam fudbal i volim da ga igram. To je ono što sam radio celog života. Siguran sam da ću po završetku karijere ostati u fudbalu, ali na nekoj drugoj poziciji. Svestan sam da neću moći još puno da igram, rekao je Mesi.

Svetski mediji navode da bi Mesi mogao da se vrati u Barselonu

-Ne znam, još može mnogo toga da se dogodi. Kao dečak sam sanjao da igram u argentinskom fudbalu, a danas to zavisi od mnogih stvari. Imam porodicu, troje dece, nedavno sam napravio veliku promenu u životu. To je bilo teško i meni i celoj porodici, zaključio je Mesi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UNOSAN TRANSFER: Zvezda i Vojvodina dele novac!?

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine igraće početkom sledeće nedelje u finalu Kupa Srbije. Crveno-beli žele duplu krunu, a Novosađani da...

POVEZANE OBJAVE