SLAMKA SPASA: Klopov ‘promašaj’ napušta Liverpul i karijeru nastavlja u Seriji A!?

Prema pisanju italijanskih medija, u Seriju A postoji ozbiljan interes za Nabija Keitu, pomalo zaboravljenu zvezdu Liverpula.

Nedavno je Kalčomerkato čak tvrdio da je Liverpul stavio vezistu na transfer listu pripremajući se za njegov odlazak u zimskom merkatu, s obzirom na to da mu ugovor ističe na leto.

Kao što je to bio slučaj tokom većine vremena koje je proveo na Enfildu, gvinejski internacionalac je i ove sezone prisiljen biti van terena zbog problema sa povredom.

Problemi sa povredama doveli su ga do toga da još uvek nije odigrao niti jedan minut fudbala ove sezone, što znači da će mu ekipa Jirgena Klopa teško ponuditi novi ugovor.

Uopšteno govoreći, povrede su ga dovele do toga da nije uspeo pokazati svoj veliki talenat u engleskom fudbalu. Iako su prvobitne informacije govorile da su Njukasl i Vest Hem zainteresovani za Keitu, on je sada mnogo bliže odlasku u Italiju.

Kako pišu italijanski mediji, pozivajući se na izvore bliske klubu, Juventus je oduševljen idejom da dovede Nabija Keitu u zimskom merkatu za simboličnu cifru ili potpuno besplatno na leto.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U TRCI ZA TITULU: Tobdžije prodaju vezistu, uporni da dovedu pojačanje iz Vile

Fudbaleri Arsenala trenutno su lideri Premijer lige i ostalo im je još četiri meča. Ligu šampiona završili su protiv Bajerna,...

POVEZANE OBJAVE