Vlahović pokrenuo uspavanu Srbiju, “Orlovi” brojali do 5 protiv Bahreina (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije je odigrala poslednju proveru pred početak Svetskog prvenstva protiv Bahreina, i slavila je 1:5 (1:1).

Odlično je počeo meč za Srbiju, pošto je posle dobre kontrole igre brzo došla i do vođstva preko Dušana Tadića.

Prethodno je Nemanja Gudelj fauliran na nekih 25 metara od gola, a Tadić je sjajnim udarcem doveo Srbiju u vođstvo.

Ipak, ono nije trajalo dugo pošto su domaći izjednačili posle grešaa prvo Pavlovića, a potom i Mitrovića koji je skrivio jedanesterac.

Jusuf Hilal je bio egzekutor koji je savladao Vanju Milinković-Savića.

U nastavku se ušlo u spor ritam utakmice, a do kraja poluvremena Srbija je imala veliku priliku na samom kraju pošto je Luka Jović bio neprecizan. Prethodno je Filip Mladenović poslao sjajan centaršut.

U poluvremenu su izvršene dve izmene. Vlahović je ušao umesto Andrije Živkovića, dok je darko Lazović ušao umesto Stefana Mitrovića. Ova izmena je prouzrokovala da Gudelj u nastavku igra na mestu štopera.

Početkom drugog poluvremen Srbija dolazi do dva brza gola.

U 50. minutu, posle visokog presinga domaćih koji je umalo prourokovao grešku odbrane Srbije, lopta dolazi u napadačko polje gde je Dušan Tadić postigao lep gol posle lepe akcije.

Na treći gol se čekalo svega jedna minut, pošto je posle kombinacije kao na malom fudbalu lopta došla do Dušana Vlahovića koji je postigao gol za 1:3.

Ušlo se u mirniji deo meča, nije bilo velikih prilika, a Dragan Stojković je ukazao priliku i igračima sa klupe. Pet minuta pre kraja sevnula je kontra Srbije, a na centaršut je regovao Filip Đuričić koji je glavom postigao gol za 1:4.

Samo nekoliko minuta kasnije, Vlahović je sjajno uposlio Luku Jovića koji je ovoga puta bi smiren ispred gola i postavio konačnih 1:5.

Srbiji sada sledi priprema za prvi meč na Svetskom prvenstvu protiv Brazila 24. novembra od 20 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Glazer iskren: Priča se samo o slavlju, cilj je dupla kruna

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su novu titulu prvaka Srbije. Odlične partije je imao i golman crveno-belih Omri Glazer. - Neverovatno......

POVEZANE OBJAVE