ZAVRŠNI MASTERS: Novak bolji i od Medvedeva

Srpski teniser Novak Đoković došao je i do treće pobede na Završnom mastersu u Torinu pošto je sa 2:1 u setovima (6:3, 6:7, 7:6) savladao ruskog tenisera Danila Medvedeva.

U prvom setu igralo se bez brejka do osmog gema, kada je Novak napokon uspeo da uzem servis ruskom teniseru i povede 5:3. Nakon toga je na svoj servis potvrdio brejk za 1:0 u setovima.

U drugom setu nije bilo brejka i otišlo se u taj brejk. Zanimljivo je da tu obojica tenisera su imali problem sa osvajanjem poena na svoj servis, a za jedan manje ih je imao Medvedev koji je osvojio 3 poena na Novakov servis. Na kraju 7:5 u taj brejku za 1:1 u setovima.

Treći set je obeležio maratonski 9. gem posle kojeg je Medvedev došao do 5:4, i servirao za pobedu. Naravno, Novak u svom stilu tada pokazuje psihološku snagu i vraća brejk, a potom na svoj servis dolazi do 6:5.

Medvedev je posle svog servis gema odveo treći set u novi taj brejk. Ovoga puta Novak je bio ubedljiviji i poveo je brzo 5:1, a onda svojim servisima došao do treće pobede u grupi.

U svakom slučaju Novak je već obezbedio prvo mesto u grupi i igraće protiv Amerikanca Frica. U meču Rubljov- Cicipas će se odlučivati ko će biti drugoplasirani teniser u ovoj grupi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE