ZAVRŠNI TURNIR: Novak dobio protivnika u polufinalu!

Američki teniser Tejlor Fric pobedio je u poslednjem kolu Zelene grupe Završnog turnira u Torinu Feliksa Ože-Alijasima posle tri seta 7:6, 6:7, 6:2 i obezbedio plasman u polufinale.

U prvom setu nije bilo brejk lopti. Ože-Alijasim je čak i stekao prednost na startu taj-brejka pošto je mini brejkom poveo 1:0. Ali je Fric momentalno vratio mini brejk, potom i poveo 4:2, da bi na kraju slavio 7:4.

U drugom setu je bilo brejk lopti, ali ne i brejkova pa je ponovo odluka padala u taj-brejku. Bilo je mnogo preokreta, a ovog puta se bolje pokazao Feliks Ože-Alijasim koji je dobio taj-brejk 7:5 i izborio treći set.

Taman kada je izgledalo da će i u trećem setu odlučivati taj brejk, Tejlor Fric je došao do brejka. U šestom gemu Amerikanac je došao do prve brejk lopte na meču. Ali nju je spasao Ože-Alijasim, kao i narednu. Dobio je i treću Fric. Kanađanin se nametnuo u poenu, imao udarac za poen. Ali je forhend izbacio u aut i praktično sebi sahranio nade da može u polufinale.

Fric je zauzeo drugo mesto u Zelenoj grupi, iza Kaspera Ruda i u polufinalu će igrati protiv Novaka Đokovića, dok Rud očekuje boljeg iz meča Cicipas – Rubljov, koji je na programu u petak od 21 čas.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Petorica reprezentativaca dobijaju priznanja od FSS, odlične vesti za fudbalski Niš i Novi Sad

Završena je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, na kojoj je doneto nekoliko odluka. Jedna od njih tiče se...

POVEZANE OBJAVE