Barać i Milosavljević govorili o očekivanjima pred duel sa Mornarom i kvalitetima protivnika

Košarkaši Mege će prvu utakmicu nakon reprezentativne pauze odigrati na gostovanju Mornaru u Baru sutra od 17 časova.

Baš pred reprezentativni prozor mladi tim je ostvario prvu pobedu protiv Studenstkog Centra. Sada će pokušati da veže i dugu uzastopnu protiv crnogorskog tima.

Svoja očekivanja je izneo trener Mege Marko Barać.

Očekuje nas gostovanje protiv napadački orijentisane i vrlo potentne ekipe Mornara. Znamo odakle preti najveća opasnost i ova utakmica zahteva najteži mogući rad u odbrani. Nadamo se da smo uspeli sa ovih nekoliko kolektivih treninga da se vratimo u dinamiku koju smo imali pre reprezentativne pauze, izjavio je Barać.

Kvalitete protivnika izdvojio je najiskusniji igrač srpskog tima Dragan Milosavljević.

Mornar je dobra i talentovana ekipa sa puno poena u rukama. Izdvojio bih Derona Rasela i Vladimira Mihailovića koji imaju 50 poena u rukama i sigurno da od njih preti najveća opasnost, uz ostale igrače koji imaju talenta da veoma lako dođu do poena. Ekipa koja sigurno igra daleko bolje na domaćem terenu i očekuje nas veoma teška utakmica u kojoj moramo da budemo u stavu i agresivni 40 minuta. Da bez velikih oscilacija odgovorimo čvrstinom, pre svega u odbrani, izjavio je bivši reprezentativac Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real napušta jedan od junaka prolaza rotiv Sitija, italijanski velikan krenuo po potpis

Real Madrid je uspešno prebrodio prolosezonskog "dželata" Mančester siti i plasirao se u polufinale Lige šampiona. Jedan od junaka prolaska...

POVEZANE OBJAVE