FUDBAL KAO DRŽAVNO PITANJE: Mbape otkrio ko ga je ubeđivao da ostane u PSŽ-u!

Tokom čitave prethodne sezone jedna od glavnih tema u svetu fudbala bilo je pitanje daljeg toka karijere Kilijana Mbapea, odnosno njegovog eventualnog potpisa za Real Madrid.

Pari Sen Žermen je činio sve da ga zadrži, ali se često činilo da su to samo očajnički potezi i da je prelazak u Madrid gotova stvar.

Ipak, u maju je odjeknula informacija o potpisivanju novog ugovora sa Parižanima do 2025. godine, za platu od neverovatnih 72 miliona evra.

Mbape je sad, u intervjuu za “Sport Illustrated”, otkrio veoma zanimljiv detalj, da ga je u ostanak ubeđivao i lično predsednik Francuske Emanuel Makron.

Razgovarali smo telefonom nekoliko puta. Makron me je pozvao i rekao: ‘Znam da razmišljaš o odlasku. Ipak, želim da kažem da si i ti veoma važan za Francusku. Ne želim da odeš. Ovde imaš priliku da ispišeš istoriju. Svi te vole.’ Rekao sam mu da cenim te reči. Iskreno, nisam mogao da verujem: predsednik zemlje vas zove i želi da ostanete u klubu, prisetio se Mbape.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IMALI TU ČAST: Mladi košarkaši Partizana testirali, predstavljen teren pred F4 (FOTO)

Završni turnir FIBA lige šampiona počinje sutra u Beogradu. Za trofej se bore Tenerife i Peristeri, odnosno Unikaha i Mursija. Turnir...

POVEZANE OBJAVE