BLIŽI SE MEĐUSOBNI OKRŠAJ: Brazilski fudbaleri puni reči hvale za srpske kolege!

Svetsko prvenstvo je konačno počelo, a u Katar su stigli i fudbaleri Srbije i Brazila, koji će svoje nastupe započeti međusobnim okršajem u četvrtak od 20 časova, u prvom kolu grupe G.

Posle naših momaka, konferenciju za medije večeras su održali i fudbaleri Karioka, koji su svesni opasnosti koja vreba.

Dvojicu protivnika posebno dobro poznaje Glejson Bremer, koji nastupa zajedno sa Vlahovićem i Kostićem za torinski Juventus. Sva trojica su bili zvezde prelaznih rokova u psolednjih godinu dana.

Vlahović i Kostić su dvojica vrhunskih igrača, moraćemo da se koncentrišemno na to kako da ih zaustavimo, jer imaju veliki uticaj na igru Srbije. Međutim, ne čine samo njih dvojica taj tim, znam neke igrače iz Serije A, kao što je Saša Lukić, sa njim sam bio u Torinu, odličan je vezni igrač, naglasio je Bremer.

Sa druge strane, kvaliteti najboljeg strelca Čempionšipa prethodne i jednog od najefikasnijih u Premijer ligi ove sezone Aleksandra Mitrovića poznati su Gabrijelu Martineliju, koji nastupa za Arsenal, aktuelnog lidera premijeršipa.

Mitrović je dobar igrač, krupan momak. Srbija ima kvalitetan tim, ali mi ne bi trebalo da previše pažnje posvećujemo njima, već da gledamo seb, izjavio je Martineli.

Ubojiti najistureniji dvojac našeg nacionalnog tima u prvi plan je stavio i štoper Real Madrida Eder Militao.

Biće jako teško protiv Mitrovića i Vlahovića, krupni su, fizički jaki, okretni, a ujedno su i dobri tehničari. Srpski fudbaleri inače važe za velike majstore, tehnički obučene igrače, pa nećemo smeti da im ostavljamo milimetar prostora ni u sredini terena. Ako to dopustimo, kazniće naše greške i biće stalna opasnost po naš gol, siguran je Militao.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RASPRODAJA U NAJAVI: Leverkuzen za 60 miliona ostaje bez važnog igrača, tri premijerligaša stala u red?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena ove sezone su nadomak triple krune. Bundesligu su osvojili, a pokušaće da je završe bez poraza. U...

POVEZANE OBJAVE