Maestralni Novak Đoković šampion Završnog mastersa u Torinu! (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Završni masters turnir u Torinu nakon što je savladao Kaspera Ruda sa 2:0 u setovima (7:5, 6:3)

Novak je bio siguran na samom startu meča, usledilo je ozbiljno odmeravanje snaga u prvom gemu meča, ali na kraju furiozan bekhend Đokovića za prvu prednost i vođstvo od 1:0. Imao je Novak dve brejk lopte u nastavku, ali u oba navrata loše odigrao pa je Rud došao do izjednačenja i osvojio gem za 1:1.

Uspeo je Novak da osvoji naredni gem ali zabrinuo je sve jer je imao bolne grimase na licu, dok se sa druge strane Rud razigrao. Obojica su bili sigurni na svoj servis, a kod rezultata 4:3, Novak je imao brejk šansu koju nije iskoristio pa je Norvežanin izjednačio.

Nako toga Novak je zaigrao jače, napravio je brejk i osvojio prvi set rezultatom 7:5.

Furiozno je Novak ušao u drugi set, lakim poenima došao je do vođstva od 1:0. Istom merom uzvratio je i Rud iako je Đoković uspeo da osvoji dva poena na njegov servis, Norvežanin je izjednačio na 1:1.

Mešutim, ponovo je usledila maestralna igra našeg tenisera, bio je siguran na svoj servis pa je napravio brejk i poveo sa 3:1. Tu nije stao, osvajao je sjajne poene na svoj servis, pogađao je vinere i došao do velikih 4:1 u drugom setu.

Uspeo je Rud da osvoji gem na svoj servis, a sa druge strane i Novak je bio siguran pa je povećao prednost na 5:2. Siguran je bio Rud na svoj servis te je smanjio prednost Đokovića, ali maestralni Srbin je osvojuo naredni gem za 6:3 i potvrdio veliku pobedu kojom je osvojio Završni masters turnir u Torinu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina obavila veliki posao: Potpis do 2027!

Vojvodina zimus napravila dobar posao pšto je potpisala nekoliko povratnika među kojima je bivši fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović. On...

POVEZANE OBJAVE