Obradović nakon pobede: Uspeli smo u nameri

Košarkaši Partizana jedina su neporažena ekipa u regionalnom takmičenju, a u sedmom kolu bili su bolji od Splita rezultatom 89:70.

Nakon utakmice svoje utiske izneo je trener Partizana Željko Obradović.

-Prvo bih želeo da čestitam ekipi Splita, mislim da su igrali veoma dobru i pametnu utakmicu. Pogotovu u prvom poluvremenu gde su maksimalno hteli da koriste način koji njima odgovara da igraju protiv nas,rekao je Obradović i dodao:

-Što se nas tiče, naravno da posle utakmice u petak, imajući u vidu period ispred nas, utorak utakmica u Barseloni, potom, u četvrtak u Madridu, da sam želeo da osvežim tim i da raspodelim minutažu. Mislim da smo u velikom delu uspeli to da uradimo, jedino je Ledej odigrao previše minuta u odnosu na to što smo mislili da bi trebalo da bude. On je zajedno sa Lesorom najopterećeniji igrač što se tiče minutaže. Smailagić se tek vratio i nije sposoban mnogo da igra. Vladimiru Brodzianskom je potrebno vreme, jer je odradio samo tri treninga, da uđe u ono što mi zovemo sistem, ali i on je dobro odigrao. Uspeli smo u nameri da visoke igrače odmorimo, dali smo odmor i Panteru. Želeo bih da čestitam igračima koji su počeli u drugom poluvremenu na ozbiljnosti i oni su odveli ovu utakmicu u tok kakav je bio. I, naravno, hvala svim ljudima koji su došli večeras da nas podrže.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE