Ovo su prvi utisci: Izjave selektora Katara i Ekvadora

Na otvaranju Svetskog prvenstva reprezentacija Ekvadora pobedila je domaći Katar rezultatom 2:0.

Svoje utiske nakon meča izneo je selektor pobedničke ekipe Gustavo Alfaro.

– Nisam baš video šta se dogodilo, ali ljudi su mi rekli da su gledali video pet puta i da nisu videli ništa. Estrada će očigledno morati da iseče nokte na nogama jer je bio u tako malom ofsajdu – rekao je Alfaro posle utakmice i dodao:

Uspeli smo da se oporavimo od tog šoka. Drago mi je zbog Enera što je postigao golove, znam da je bilo dosta nedoumica oko njega. Svaka čast momcima. Igrali su sa stavom i bili odlučni. Nadam se da je ovo početak. nečeg velikog, jasan je selektor pobedničke ekipe.

Katar je susret je završio bez ijednog udarca u okvir gola, a nakon poraza svoje utiske izneo je selektor te zemlje Feliks Sančes.

– Ekvador je sjajna reprezentacija. Nadigrao nas je u svim elementima igre i potpuno zasluženo je pobedio. Moramo mi još napredovati. Nemamo nikakve izgovore. Krenuli smo jako loše utakmicu, a verovatno smo malo bili i pod stresom i pritiskom očekivanja – rekao je Sančez nakon utakmice. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki povratak: Janakopulos iznenadio (VIDEO)

Predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos prisustvuje utakmici tog tima i Makabija u "OAKA" areni u okviru drugog meča plej-of...

POVEZANE OBJAVE