SP: Valensija srušio mit o nameštenoj utakmici, Ekvador rutinski protiv domaćina (VIDEO)

Zvanično je počelo Svetsko prvenstvo, a na otvaranju su se sastali domaćin Katar i Ekvador. Reprezentacija iz Južne Amerike je rutinski slavila rezultatom 0:2 (0:2).

Južnoamerikanci su meč počeli silovito. Odmah na startu su postigli gol, preko Valensije, ali je poništen zbog minimalnog ofsajda posle gužve koja se stvorila u kaznenom prostoru.

Ipak, nisu na tome stali fudbaleri Ekvadora i nastavili su da pritiskaju Katar. Posle desetak minuta su posle prodora Valensije došli do penala, pošto je golman srušio sjajnog napadača.

Valensija je preuzeo loptu i izveo sigurno penal i postigao gol za 0:1.

Ništa se nije promenilo na terenu u vrlo brzo je Valensija postigao i drugi gol za južnoamerikance posle kojeg je bilo jasno ko će iz ovog meča uzeti 3 boda.

U drugom poluvremenu je viđeno poprilično loša utakmica i prava uspavanka na terenu. Ekvador je rutinski održavao prednost i nije dozvolio slabašnom domaćinu ni tračak nade.

U 70. minutu iz igre je izašao dvostruki strelac Valensija, što je zabrinulo sve navijače Ekvadora, jer se požalio na povredu kolena. Stanje o ozbiljnosti povrede će se znati do kraja dana.

Na kraju meča konačnih 0:2. Druga dva tim iz ove grupe Holandija i Senegal igraju svoj meč u ponedeljak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN PANTER POSLE OLIMPIJAKOSA: Imali smo utakmicu u svojim rukama

Košarkaši Partizana nisu uspeli juče da savladaju Olimpijakos u Evroligi. Imali su 14 poena viška, ali ni to im...

POVEZANE OBJAVE