URNEBESNA BLAMAŽA HRVATSKOG ANALITIČARA: Kao najslabiju tačku Srbije naveo igrača koji nastupa za drugu reprezentaciju

Na hrvatskoj javnoj televiziji HRT viđeno je jako zanimljivo stanovište tamošnjeg analitičara Antona Samovojske u vezi sa srpskom reprezentacijom.

On je bio gost studija zajedno sa Tomislavom Ivkovićem, gde su posle prve utakmice Mundijala između Katara i Ekvadora komentarisali kvalitete ostalih nacionalnih timova.

Samovojska je o srpskom nacionalnom timu imao samo reči hvale, kao i o selektoru Draganu Stojkoviću, međutim postojalo je ono “ali” posle kog bi se svi ljubitelji fudbala, posebno u Srbiji, fino nasmejali:

–  Jedina slaba tačka im je golman, a to je problematično. Mislim na Borjana, rekao je ovaj analitičar, istakavši kao manu srpske reprezentacije golmana Crvene zvezde i – REPREZENTACIJE KANADE.

NEVOLJE ZA KANADU: Zvezdin golman neizvestan za početak Mundijala

Zatim je voditelj upitao Ivkovića da oceni to stanovište kao bivši čuvar mreže, kada je ovaj ispravio svog kolegu u studiju, objasnivši da je Borjan golman Kanade.

Tada je Ivković istakao: “Imaju dva golmana, jedan ima dva prezimena“, misleći na Vanju Milinković-Savića, koji brani za Torino u Seriji A i nije baš neko za kog se ne zna.

Na to je voditelj rekao: “Imaju Dmitrovića, rezervnog golmana“.

Pa da podsetimo, naš nacionalni tim u Kataru, ali i prethodnom periodu, ima u timu trojicu golmana, koji su se smenjivali, pošto su podjednakog kvaliteta – Marka Dmitrovića, Slobodana Rajkovića i Vanju Milinković-Savića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IGRAĆE PROTIV SRBIJE: Džejms se raduje povratku u reprezentaciju

Košarkaši LA Lejkersa susrešće se sa Denverom u prvoj rundi plej-ofa. Biće to repriza prošlogodišnjeg finala zapadne konferencije kada su...

POVEZANE OBJAVE