Englezi nakon goleade potiv Irana: Ponosni smo!

Fudbalska reprezentacija Engleske ubedljivo je savladala selekcijiu Irana u okviru prvog meča na Mundijalu u Kataru, a rezultat je bio 6:2.

Nakon meča, Englezi nisu krili zadovoljstvo zbog ubedljive pobede i velikog broja golova.

Fudbaler Arsenala Bukajo Saka je bio strelac dva gola.

– Ne mogu da opišem kako se osećam, stvarno predivno. Ponosan sam i srećan istovremeno. Zabeležili smo pobedu, bio je ovo zaista poseban dan. Bio nam je neophodan taj dobar start. Pre turnira nismo igrali tako dobro. Bilo je mnogo priča o našoj formi, ali pokazali smo svima koliko smo kvalitetni i šta možemo, istakao je on za BBC i dodao:

– Sjajno je ostvariti pobedu uz takav pritisak. Moramo da nastavimo tako, sledeći meč je za nekoliko dana i moramo ponovo da pobedimo. Spreman sam da pružim sto odsto i tako će biti kad god obučem ovaj dres.

Džud Belingam je postigao prvi gol za Englesku na ovom susretu.

– Šest golova na Svetskom kupu, to je stvarno impresivno, bez obzira sa kim igrate. Izašli su čvrsto, bilo ih je teško probiti, nismo uspeli dugo ništa da stvorimo. Sa nekoliko golova sve je bilo lakše. Važno je bilo da naučimo kako da dođemo do šanse protiv ovakvih ekipa. Malo sam razočaran što smo primili dva gola, rekao je Belingam.

FOTO: TyC Sports

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEOČEKIVANO: Mladi košarkaš koji umalo nije uništio sezonu Partizanu napustio prestižni koledž

Jedan od najtalentovanijih centara na svetu Zvonimir Ivišić prošleg leta se, nakon odlične sezone u Studentskom centru, odlučio na...

POVEZANE OBJAVE