FUDBALSKA GROZNICA SE ŠIRI: Svetsko prvenstvo je startovalo – preuzmi poklon bonus i sastavi MUNDIJALSKI TIKET

Meridian ponovo časti – preuzmi 2.000 RSD bonusa za mundijalski tiket!

Čekanju je kraj – Svetsko prvenstvo je startovalo i već prvog dana nam donelo mnogo uzbuđenja, iako smo gledali samo jednu utakmicu.

U meču Ekvadora i Katara videli smo golove, VAR i penal, te na kraju i istorijski poraz domaćina. Negativno, Katar je jedini domaćin Mundijala koji je porazom otvorio takmičenje.

Ipak, ono pravo nas tek čeka – već danas imamo četiri utakmice, kao i svakog narednog dana, sve do kraja grupne faze Svetskog prvenstva. Na Srbiju još uvek čekamo, ali hajde da je dočekamo spremni!

Verujemo da su glasne žice naoštrene, dlanovi zagrejani, pa je vreme i za jedan PATRIOTSKI TIKET!

SASTAVI TIKET ZA SVETSKO – POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

U to ime, za sve one koji žele da pokažu svoje fudbalsko znanje, prognoziraju novog šampiona Svetskog prvenstva, ili možda tiket “začine” nekim posebnim igrama, sportska kladionica Meridian spremila je veliko iznenađenje!

Meridian važi za kuću najvećih bonusa, a ukoliko ne verujete – brzo se registrujte na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i bićete nagrađeni fantastičnim BONUSOM DOBRODOŠLICE!

Već prilikom registracije na vaš račun stiže čak 2.000 RSD BONUSA i to poptuno BEZ USLOVA! Nije potrebno da deponujete svoj novac, jer je Meridian odlučio da ovaj Mundijal učini još “vrelijim”!

SASTAVI TIKET ZA SVETSKO – POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

Šta onda? U nastavku vam donosimo ponudu za novog šampiona sveta, ali Meridian je spremio SPECIJAL ZA MUNDIJAL koji sadrži više od 5.000 igara, tako da – kliknite OVDE i istražite fantastičnu ponudu najbolje kladionice u regionu!

Kvote za osvajača Svetskog prvenstva:

Brazil – kvota 5.00

Francuska – kvota 8.50

Argentina – kvota 6.50

Engleska – kvota 9.00

Španija – kvota 9.00

Nemačka – kvota 12

Srbija – kvota 130

SASTAVI TIKET ZA SVETSKO – POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

Dakle, BONUS je tu, NAJVEĆE KVOTE na planeti su tu, atomski fudbal je tu – na vama je samo da iskoristite sjajnu priliku i sastavite tiket!

NOVO U MERIDIANU: U periodu trajanja Svetskog prvenstva u fudbalu učestvuj u promociji POGODI NAJVEĆU KVOTU i budi među 30 najboljih, jer su nagrade svetske! Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda budu imali tiket sa najvećom pogođenom kvotom, a ono što je važno – tiket ne mora biti dobitan. Saznaj detalje OVDE i priključi se zabavi!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Baskonija na krilima “mitraljesca” Hauarda ide plej-of

U meču plje-ina, za popunu poslednjeg mesta u plej-ofu Evrolige, košarkaši Baskonije slavili su na svom terenu protiv Virtus...

POVEZANE OBJAVE