IGRAČ BARSELONE PRED SRBIJU: Tite nam pruža podršku kad su u pitanju kreativnost i dribling

Sve je bliži 24. novembar, kada će u terminu od 20 časova svoj nastup na Svetskom prvenstvu međusobnim okršajem započeti reprezentacije Brazila i Srbije.

Pred duel sa našim nacionalnim timom svoja očekivanja izneo je i ofanzivac Barselone Rafinja.

Bez obzira na selekciju sa kojom ćemo se suočiti, mi imamo svoj način igre. Znamo šta može da nam predstavlja problem protiv rivala, selektor nam govori o prednostima i manama protivnika, ali u svakom slučaju mi ne odstupamo od svog stila igre. Kada je u pitanju kreativnost i driblanje, Tite nam pruža podršku, podiže samopouzdanje i dozvoljava da igramo svoj fudbal, ali, naravno, zna se kada možemo da driblamo, a gde je potrebna ozbiljnost i jednostavnost, izjavio je Rafinja.

On pored svega ističe važnost naredne utakmice i zna da je potreban maksimalan fokus na meč sa izabranicima Dragana Stojkovića.

Stekli smo poverenje navijača učinkom u poslednje četiri godine, radom i ostvarenim brojkama. Sve što je urađeno je postignuto uz mnogo truda i napora, i rezultat je nagrada. Svesni smo svog potencijala, ali da bismo došli do finala moramo da igramo utakmicu po utakmicu. Neophodno je da smo glavom sada samo u utakmici sa Srbijom, da protiv njih odigramo najbolju moguću utakmicu i da steknemo samopouzdanje kojim ćemo stići do kraja, smatra brazilska uzdanica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Spektakl u Njemačkoj se bliži – sa Meridianom do EURA!

Istorijsko ljeto se bliži! Kulminacija istog biće Olimpijske igre u Parizu, a prije Igara očekuje nas Evropsko prvenstvo u...

POVEZANE OBJAVE