KK Partizan kreće sa novim projektom

Pre nekoliko dana predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović je na svom tviter nalogu najavio početak prodaje članskih karata, uz bogat loyalty program.

Ideja kluba je da dodatno učvrsti vezu s navijačima i osnaži zajednicu koju čine svi oni koji vole crno-bele. A sada je direktor kluba crno-belih Dejan Kijanović  dodatno objasnio o čemu se radi.

-Krećemo s projektom koji smo dugo pripremali i za koji čvrsto verujemo da će naići na pozitivnu reakciju navijača. Članska karta Partizan Mozzart Beta je neka vrsta navijačke lične karte. Nešto personalno, što svako nosi uz sebe, ali i nešto što će svakom navijaču doneti niz benefita kroz program lojalnosti. Ideja kluba je da na ovaj način dodatno učvrstimo vezu sa navijačima i osnažimo zajednicu koju čine svi oni što vole crno-bele, rekao je Kijanović.

Sezonske ulaznice za narednu sezonu kupovaće samo članovima kluba.

-Da, sezonske karte će se prodavati samo našim članovima, ali je važno da napomenemo kako će na osnovu članstva biti odobren i određeni popust. Iako se plaćaju, članske kartice zapravo neće predstavljati trošak za navijače, jer će kroz kupovinu sezonskih karata i proizvoda odnosno usluga za koje imaju popust u okviru lojalty programa, moći da višestruko vrate uloženi novac podvukao je Kijanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE