Lazović i Milenković poslali snažnu poruku pred Brazil: Pitamo se i mi!

Fudbalsku reprezentaciju Srbije prvi susret na Mundijalu u Ktaru očekuje u četvrtak od 20 sati protiv Brazila.

Naši fudbaleri Darko Lazović i Nikola Milenković su izašli pred novinare i otkrili svoja očekivanja pred utakmicu sa najvećim favoritom za osvajanje Svetskog prvenstva.

– Napravili smo dosta dobre rezultate u Ligi nacija i kvalifikacijama, ali Svetsko prvenstvo je drugačije. Međutim, idemo na pobedu, respektujemo Brazil, ali gledamo sebe. Nadamo se najboljem rezultatu, sposobni smo da im napravimo probleme i dođemo do pobede, rekao je Lazović i prokomentarisao da li možda Brazilci strahuju od našeg tima.

 Strah je gruba reč, ali sigurno da nas poštuju. Više bih voleo da nas potcene. Dugo čekaju na zlato… Pitamo se i mi. Sigurno da Brazil ima mane, a mi ćemo sa stručnim štabom pokušati da ih otkrijemo, dodao je fudbaler Verone.

Štoper Fiorentine NikolaMilenković pričao je o našem prvom rivalu na Mundijalu.

– Brazil je favorit grupe, verovatno i Mundijala, ali ne plašimo se nikog. Samo treba da budemo onakvi kakvi smo bili. Teren će dati odgovore. Brazil ima sjajne igrače na svim pozicijama, ne samo Nejmara, igraju na top nivou.  Ne smemo da imamo strah od bilo kog tima, već da gledamo napred, rekao je Milenković i dodao:

– Prvi cilj je prolazak grupe, ne smemo da gledamo previše daleko. Idemo od meča do meča. Pokušaćemo da učinimo naš narod srećnim i ponosnim, siguran sam da ćemo svi dati sve od sebe da prođemo.

 Nema dileme da će baš Milenković biti pod velikim pritiskom jer će odmeriti snage sa Nejmarom i Vinisijusom.

– Veliki kvalitet imamo u napadu, nije čudno što se priča najviše o tome. Jednim potezom mogu da naprave problem protivniku… Mi u odbrani moramo da budemo na maksimalnoj visini zadatka, posebno što Brazil ima vanserijske napadače. Mislim da ćemo svi biti pod velikim pritiskom. Imaju na svim pozicijama dobre igrače, moramo da budemo spremni. Da budemo svesni važnosti utakmice, sigurno da neće biti lako. S druge strane, spremni smo da se borimo i napravimo rezultat povoljan za nas, zaključio je Milenković.

FOTO: Fudbalski savez Srbije

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE