Nedović pred Albu govorio o očekivanjima i ulozi lidera u timu

Nakon pobede nad Asvelom posle lošeg starta sezone u Evroligi, kao i ubedljivog trijumfa nad Cibonom u regionalnom takmičenju, košarkaši Crvene zvezde su tigli u Berlin gde ih sutra od 20 časova očekuje utakmica 9. kola u elitnom evropskom takmičenju.

U izjavi koju je dao za “Sport klub” u Berlinu, bek crveno-belih Nemanja Nedović bio je veoma oprezan.

Očekuje nas veoma teška utakmica. Niko se ovde nije naigrao. Igraju veoma atipičnu košarku, tako da ćemo morati da pripazimo na neke detalje i da verujemo da možemo da pobedimo. Znam da Zvezda u poslednjih par godina nema baš sreće ovde u Berlinu. Večeras i sutra ujutru ćemo raditi na nekim detaljima i spremno dočekati utakmicu, izjavio je Nedović.

Složio se da se raspoloženje u redovima tima sa Malog Kalemegdana popravilo nakon dve pobede, i konstatovao da je igra sve bolja.

Sigurno je lepše pobeđivati nego gubiti. Značile su nam dve pobede i što smo izgledali bolje u drugoj nego u prvoj utakmici. Iako protivnik nije bio na evroligaškom nivou. Trudili mso se da radimo na nekim našim principima i sigurno da dočekujemo utakmicu u boljem raspoloženju, rekao je Zvezdin bek, kome prija i uloga lidera u timu.

Ja volim da se osećam bitno, drago mi je što mi saigrači veruju sve više i što se fizički osećam sve bolje, i nadam se da ću nastaviti u tom ritmu i da će moj kvalitet isplivati na površinu, završio je reprezentativac Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević pred derbi: Moji igrači znaju šta smo pričali i kako da se ponašaju!

 U okviru polufinala Kupa Srbije u sredu od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", Crvena zvezda dočekuje Partizan. Trener Vladan...

POVEZANE OBJAVE