NEMA PAUZE, STIŽU NOVE NAGRADE: Meridian ponovo časti – pogodi najveću kvotu i osvoji sjajne poklone!

Meridian ima novo takmičenje – pogodi najveću kvotu i neki od sjajnih poklona mogu biti tvoji!

Vreme je za fudbal i Svetsko prvenstvo, a to znači da će se odigrati mnoštvo tiketa, jer najvažnija sporedna stvar na svetu i online kladjenje jednostavno idu zajedno.

Ono što je sada važno da znate jeste da čak ni nedobitne tikete ne smete da zgužvate ili precrtate, jer su i oni u igri za sjajne nagrade ako ste ih odigrali u Meridianu!

Pitate se kako? U nastavku vam donosimo odgovor:

Istina je da je Meridian poznat kao kuća najvećih bonusa, ali istovremeno i kao mesto dobre zabave i upravo takvu jednu priređuje tokom Mundijala u Kataru! Vreme je da odigraš tiket, daš svoje prognoze i ono najvažnije – POGODIŠ NAJVEĆU KVOTU, jer ako ti to pođe za rukom – čekaju te fantastične nagrade.

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

Evo o čemu se radi: za početak, registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmi sjajan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD, a onda… Pogledaj fantastičan SPECIJAL ZA SVETSKO PRVENSTVO, koji donosi preko 5.000 igara i najveće kvote na planeti!

Naime, u toku trajanja Svetskog prvenstva možeš da odigraš tiket i pogodiš najveću kvotu, a ako budeš među 30 najboljih – čekaju te sjajne nagrade, poput MacBook-a, iPad-a, iPhone-a 14, Apple Watsh, kao i gomila bonusa!

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, ali i tiketi koji su odigrani na uplantim mestima uz Meridian plus kartice. Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sa najvećom pogođenom kvotom, a ono što je takođe važno jeste da učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi.

Pravila su jednostavna, ako te zanimaju još neki detalji – brzo klik OVDE, a onda se prepusti fudbalu i čarima kvota!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRIČALO SE O POVRATKU U MINHEN: Potpisao Nagelsman!

Nemački trener Julijan Nagelsman rastao se krajem prošle sezone sa Bajernom. Tomas Tuhel je preuzeo tim i odveo ga do...

POVEZANE OBJAVE