Obradović izneo očekivanja pred Barselonu!

Košarkaše Partizana očekuje duplo kolo u Evroligi, a prvi izazov je ekipa Barselone.

Trener crno-belih Željko Obradović izneo je očekivanja pred ovaj susret.

– Barselona je tim koji igra izuzetno agresivno, koji se prilagođava protivniku, imaju dosta set akcija u napadu i uvek igraju na različiti način. Naravno, to im dozvoljava njihov roster koji je izuzetno kvalitetan, rekao je Obradović.

Crno-beli su trenutno osmi na tabeli Evrolige sa četiri pobede i četiri poraza, dok je Barselona peta sa skorom 5-3.

– To je ekipa koja sigurno ima najveće ambicije u Evroligi, ali to ne znači da ćemo mi da odemo i da ne probamo da odigramo ponovo najbolju moguću utakmicu… To je to, idemo i u ovom trenutku razmišljamo samo o Barseloni, istakao je trener Partizana i dodao:

-Mislim da će igrati sa najvećom mogućom motivacijom, upravo iz tog razloga jer su izgubili dve utakmice zaredom, protiv Efesa i Huventuda. Španska liga je takva da nema lakih utakmica, tako da sigurno očekujem njihovu reakciju. Znam da će biti maksimalno motivisani protiv nas, rekao je Obradović.

Posle utakmice sa Barselonom, ekipa Partizana će u četvrtak gostovati Real Madridu u desetom kolu Evrolige, nakon čega ih u ponedeljak očekuje prvi “večiti” derbi u sezoni protiv Crvene zvezde u okviru ABA lige.

Mi znamo da je takva sedmica, ali u ovom trenutku razmišljamo samo o Barseloni. U utorak uveče ili usredu jutro ćemo početi da razmišljamo o Realu. To ne znači da mi već nismo napravili skauting, ali u ovom trenutku nije neophodno pričati o Realu. Znamo da je takav program, to je to, šta da radimo… Naša obaveza je da damo sve od sebe u svakoj utakmici, rekao je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE