Ronaldo o prvom meču na SP i svojoj reprezentaciji

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena i kapiten Portugala Kristijano Ronaldo izjavio je da njegov intervju nije poremetio ništa u svlačionici nacionalnog tima.

Ronaldo smatra da ga igrači dugo poznaju i da njegov intervju neće uzrmati svlačionicu.

-U mom životu, najbolji tajming je uvek moj tajming. Ne moram da razmišljam o tome šta drugi misle. Govorim kada želim. Igrači me dobro poznaju godinama i znaju kakva sam osoba. Mi smo ambiciozna grupa koja je gladna i fokusirana. Tako da sam siguran da intervju neće uzdrmati koncentraciju i fokus svlačionice, rekao je Ronaldo na konferenciji za novinare.

Zatim je i otkrio u kakvoj formi se nalazi.

-Osećam se odlično, oporavio sam se, dobro treniram i spreman sam da počnem SP na najbolji mogući način. Osećam da ova reprezentacija Portugalije ima neverovatan potencijal. Mislim da možemo sigurno da pobedimo, ali moramo da se fokusiramo na narednu utakmicu. Dakle, fokusiramo se na Ganu, da pobedimo i krenemo dobro. Na kraju ćemo da vidimo ko je najbolji, ali verujem da je Portugalija najbolji tim na ovom Mundijalu. Ali moramo to da pokažemo na terenu, rekao jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Portugalija će svoj prvi meč na Svetskom prvenstvu odigrati u četvrtak protiv Gane od 17 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dan kada je KK Partizan postao šampion EVROPE (VIDEO)

Na današnji dan pre 32 godine KK Partizan postao je prvi i jedini srpski klub koji je bio šampion...

POVEZANE OBJAVE