Očoa zaustavio Levandovskog, Poljska odigrala nerešeno protiv Meksika! (VIDEO)

Na Svetskom prvenstvu u Kataru u okviru grupe C, fudaleri Meksika i Poljske su odigrali nerešeno 0:0.

Prvi opasan napad su imali Meksikanci, Losano je probio po desnoj strani, uputio oštar centašut, koji je sve preleteo. Usledilo je buđenje Poljaka kao i kontra pokušaj Kaminskog, potom i Levandovskog glavom, ali od toga nije bilo ništa.

U nastavku nije bilo stopostotnih šansi, Meksiko ima inicijativu, više lopte u nogama, ali kroz takvu igru za sada nije uspeo daa ugrozi Ščensnog.

U 28. minutu je Meksiko je bio blizu gola, Erera je ubacio levom nogom sa desne strane, a na drugoj stativi je Vega glavom pokušao preko Keša i pogodio mrežu Poljske.

Nekoliko minuta kasnije je usledio opet još jedan opasan napad Meksika ali od toga ništa nije bilo. Generalno do kraja prvog poluvremena nije bilo većih šansi sem jednig udarca ka golu Poljske, Sančes je centaršute zapravo šutirao, a loptu u korner je izbacio Ščensni.

Na poluvreme su ekipe otišle bez golova, 0:0.

U drugom poluvremenu Bielik je zamenio Zalevskog i to je bila jedina promena na pauzi. Došlo je do duela Levandovskog i Morena, bilo je obostrano povlačenje, kao i pad poljskog napadača i sviran je penal za reprezentaciju Poljske.

Međutim, to nije pomoglo Poljacima, Giljermo Očoa fantastično je pročitao Levandovskog i odbranio mu penal.

U narednom napadu Meksikanci su tražili penal, ali od toga nije bilo ništa jedan igrač je dobio žuti karton zbog prigovora.

Alvares je šutirao iz daljine, Martin ju je dirao glavom na putu ka golu, te tako otežao posao Ščensnom. Ipak, poljski golman je još jednom spasio svoj tim.

U 82. minutu Poljaci su imali dobru šansu, Glik je probao na drugoj stativi posle kornera, ali je bio izblokiran.

U nastavku je bilo mnogo izmena ali ne i prilika . Utakmica je produžena sedam minuta, ali nije bilo golova pa je rezultat ostao nepromenjen 0:0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE