SP: Saudijska Arabija šokirala Argentinu! (VIDEO)

Prvo veliko iznenađenje na Svetskom prvenstvu u Kataru viđeno je u grupi C gde je Saudijska Araija savladala jednog favorita za osvajanje Argentinu 2:1 posle velikog preokreta.

Utakmica je za Argentinu počela onako kako su poželeli. VAR soba je sugerisala faul u kaznenom prostoru nad Paredesom i sudija Vinčić iz Slovenije je dosudio najstrožu kaznu za “Gaučose”.

Lionel Mesi je sigurno izveo penal i Argentina je od 8. minuta vodila 1:0.

Do kraja poluvremena viđena je nesvakidašnja situacija, a to je da je Argentini poništeno čak tri gola zbog ofsajda. Jedan gol je postigao Mesi, a dva Lautaro Martinez. Posebno je prvi gol napadača Intera bio zanimljiv jer se radilo o milimetarskom ofsajdu.

Malo šta je nagoveštavalo da će na startu drugog poluvremena Saudijska Arabija postići dva gola u prvih 10 minuta. Prvo je Al Šehri izjednačio pošto je odlično izneo duel sa Romerom, da bi samo 5 minuta kasnije sve šokirao sjajni gol Al Davsarija.

U nastavku Argentinci su krenuli na sve ili ništa, ali su jako teško dolazili do šansi. Najbolju su imali kada je Otamendi iz odbojke uputio loptu ka golu, ali je golman Saudijske Arabije sjajno intervenisao.

U nadoknadi vremena Mesi je imao veliku priliku pošto je gol bio prazan. Pre toga golman Saudijske Arabije prilikom intervencije kolenom udario svog saigrača Al Šaranija udarivši ga kolenom u glavu, što je levog beka ostavilo da leži bez svesti.

Do kraja je Hulijan Alvarez imao izglednu šansu glavom, ali ni to nije bilo dovoljno da Argentina dođe do boda i bila je to velika pobeda za Saudijsku Arabiju.

Naredni meč Argentina igra protiv Meksika, dok Saudijska Arabija protiv Poljske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Bogdanović junak protiv Bostona i nestvarni Marej,Pelikansi se radovali (VIDEO)

Sinoć su u najjačoj ligi sveta odigrana dva meča. Atlanta je posle produžetka pobedila Boston 123:122. Ovaj meč bio je apsolutno...

POVEZANE OBJAVE