SPEKTAKL TEK SLEDI: Mundijal je startovao, a uz Meridian – sve je daleko uzbudljivije i BOGATIJE!

Sportska kladionica Meridian razvila je novo takmičenje – priključi se i osvoji vredne nagrade!

Svetsko prvenstvo je startovalo i već nam donelo nekoliko uzbudljivih mečeva, a verujemo da će tako biti i danas. Iako je tek početak – svi smo već zagrejani, a Meridian podiže temperaturu novim takmičenjem i fantastičnom ponudom!

Na sajtu Meridiana možete naći čak 5.000 igara koje su osmišljene specijalno za Svetsko prvenstvo, a uz takvu ponudu i najveće kvote nije teško učestvovati i pobediti u novom takmičenju.

SASTAVI TIKET ZA SVETSKO – POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!

Evo o čemu se radi: za početak, registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmi sjajanbonus dobrodošlice od 2.000 RSD, a onda… Sastavi tiket i osvoji sjajne nagrade!

Naime, u toku trajanja Svetskog prvenstva možeš da odigraš tiket i pogodiš najveću kvotu, a ako budeš među 30 najboljih – čekaju te sjajne nagrade, poput MacBook-a, iPad-a, iPhone-a 14, Apple Watch, kao i gomila bonusa!

SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, ali i tiketi koji su odigrani na uplantim mestima uz Meridian plus kartice.

Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sa najvećom pogođenom kvotom, a ono što je takođe važno jeste da učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi.

Pravila su jednostavna, ako te zanimaju još neki detalji – brzo klik OVDE, a onda se prepusti fudbalu i čarima kvota!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE