Bio je najbolji igrač Partizana, a sada je postao najveća atrakcija na Mundijalu (VIDEO)

Nekadašanji fudbaler Partizana i reprezentativac Japana Takuma Asano, trenutno je najveća atrakcija Mundijala u Kataru.

Naime, Japan je srušio Nemačku sa 2:1 na krilima Asana. Ključni trenutak utakmice dogodio se u 83. minutu, kada je bivši igrač crno-belih sjajno primio dugu loptu Itakure po desnoj strani, jednim kontaktom stekao prednost nad Šloterbekom, jednim od najboljih defanzivaca Bundeslige, ušao u kazneni prostor i zakucao loptu iza leđa Manuela Nojera.

 On je u ovoj utakmici ušao tek u 57. minutu zamenio kada je zamenio Maedu, napadača Seltika.

Podsećanja radi, Asano je branio Boje Partizana, a onda je prošle godine odlučio da napusti klub iz Humske.

Ja, Takuma Asano, raskinuo sam svoj ugovor sa Partizanom. Nakon što sam se neko vreme mučio, odlučio sam da presečem i donesem ovu tešku odluku. Mislim da nisam poštovan od strane kluba, koji duže vreme nije isplaćivao moju zaradu na vreme i u pravom iznosu. Još postoji dug koji nije izmiren na današnji dan. Niko nije ni reagovao na moje molbe – počeo je Asano i dodao:

Teško mi je što moram da napustim klub u ovakvim nesrećnim okolnostima, jer je Partizan klub u kojem sam proveo važan deo svoje karijere. Zauvek ću biti zahvalan svima koji su me podržali u Beogradu uključujući: Savu Miloševića, koji me je pozvao da se priključim sastavu, Aleksandru Stanojeviću, koji me je uvek podržavao i verovao u mene, mojim sjajnim saigračima i stručnom štabu i svim navijačima koji su me bodrili. Hvala svima iz dubine srca – napisao je Asano tada na svom Instagramu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

REAL ODBRANIO DOMAĆI TEREN: Hezonja ranije morao napolje, incident sa abaligaškim sudijom (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida poveli su sa 2:0 u plej-ofu Evrolige protiv Baskonje. Sinoć su na svom parketu slavili 101:90. Tokom utakmice...

POVEZANE OBJAVE