IVANOVIĆ PRED MAKABI: Jedna od fizički najsnažnijih ekipa, Braun bio glavni igrač španske reprezentacije

Nakon što je došlo do promene na klupi Crvene zvezde i preuzimanja uzda tima od strane iskusnog Duška Ivanovića, timu je krenulo bolje. Zabeležene su obe pobede Evroligi i ubedljiv trijumf nad Cibonom u ABA ligi.

Posebno može da raduje položen ispit u jučerašnjem meču u Berlinu protiv Albe, kada je u finišu sustignut zaostatak, a potom u produžetku dobijena utakmica. Tako je potvrđena osnovna teza koju je novi trener postavio od svog dolaska, a to je da se ni u jednom trenutku ne odustaje i da ništa nije izgubljeno do samog kraja.

Ova je nedelja namenjena za dupli program, pa nema vremena za radost, pošto već sutra srpski tim od 17.30 dočekuje Makabi.

Utiske pred ovaj duel izneo je tener Ivanović.

Ovo je više rekuperacija, jer nijedna ekipa u duplom programu ne može da održi trening, nemoguće je. Da se oporavimo, taktički dogovorimo i nadam se da će igrači biti spremni za sutra, rekao je crnogorski strateg.

Zadovoljan je i što se ostvaruje njegov osnovni princip i što tim nijednog trenutka nije odustao.

Sinoć se to videlo. Imali smo period loše igre kada je Alba stekla veću prednost, ali igrači nisu pali. Verovali smo i to sve počinje od odbrane. Lakše je u napadu kad se bolje brani, zaključio je Ivanović.

On je prokomentarisao narednog protivnika.

Biće veoma teško. Makabi je jedna od najboljih ekipa, fizički najsnažnijih. Izvanredna u skoku, reketu, ima odlične igrače za jedan na jedan situacije. Biće teško, ali verujemo, poručio je Zvezdin trener.

Najveća opasnost vrebaće od bekova Lorenca Brauna, bivšeg košarkaša Zvezde, i Vejda Boldvina.

Igraju izvanredno jedan na jedan. Braun je na Evropskom prvenstvu bio glavni igrač španske reprezentacije i te situacije igra veoma dobro. Možemo da igramo sa njima jedan na jedan ili da pravimo rotacije. Videćemo, sve zavisi, ocenio je Ivanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BILI NADOMAK KAPITALNOG BREJKA: Gostuje Zvezda, SC pušta karte u prodaju

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobedili su Studentski centar u prvom meču četvrtfinala ABA lige. Nisu do trijumfa došli lako, već...

POVEZANE OBJAVE