KOPRIVICA SE OGLASIO NAKON POVREDE: Otkrio kada bi trebalo da se vrati!

Put Madrida, gde će Partizan sutra od 20.45 odigrati utakmicu Evrolige protiv Reala, sa saigračima je krenuo i Balša Koprivica, koji ne igra od povrede zadobijene u meču sa Panatinaikosom početkom ovog meseca.

Nažalost, tamo se uputio s drugim razlozima u odnosu na saigrače, pošto će u glavnom gradu Španije obaviti kontrolni lekarski pregled.

On je u izjavi za “Mozzart sport” otkrio da i pored povrede uspeva da odradi deo treninga.

Teretanu i kondiciju radim svaki dan. Samo ne mogu levom rukom da stiskam jako… Ali, na terenu mogu da radim sa jednom rukom, mogu malo i da šutiram sa obe statično. Nisam mnogo limitiran, kako bi se možda očekivalo, izjavio je centar crno-belih.

Koprivica je otkrio i kada očekuje da se vrati na parket.

Ta prognoza je više izneta preventivno. Od povrede je prošlo 20 dana, a od operacije 12. Od tog zahvata do povratka bi trebalo nekih pet ili šest nedelja. Ja smatram da ću možda krajem decembra moći da zaigram. Videćemo kako sve to bude, objasnio je mladi centar.

Prisetio se i trenutka povrede.

Teško mi je palo. Nastavio sam da igram tada… Nikome nije bilo jasno kako sam polomio. To je bilo na nekom zagrađivanju. Bio je tajm-aut, posle toga sam se vratio na teren. Posle nekoliko minuta sam primetio da nešto nije u redu. Odmah je oteklo tokom utakmice, pa smo shvatili da je prelom. Kad sam se sutradan vratio u Beograd, u Kliničkom centru su mi rekli da neću trenirati dva meseca. U tom trenutku sam se baš iznervirao. Ali, posle toga je sve bilo u redu, setio se Koprivica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSTAĆE UPAMĆENO: Zvezda Lejkersa u neočekivanom izdanju tokom utakmice (VIDEO)

Košarkaši Denvera pobedili su LA Lejkerse sa 112:105 na gostujućem terenu u NBA plej-ofu. Poveli sa 3:0 i već u...

POVEZANE OBJAVE