MIJAILOVIĆ I OBRADOVIĆ POSLE PORAZA: Evroliga time treba da se pozabavi

Košarkaši Partizana izgubili su meč 9. kola Evrolige protiv Barselone.

Tom meču u Španiji, prethodila je uvertira sa otkazanim kartama navijačima crno – belih.

Crno beli su ulagali žalbu, ali to nije urodilo plodom pa je stigao odgovor Katalonaca.

Posle toga se oglasio i predsednik Partizana Ostoja Mijailović:

Žao mi je što velika Barselona nije imala sluha za kompromis i osećaje ljudi koji su prešli hiljade kilometara! Dali smo sve od sebe, sve pokušali, ali nismo imali mehanizam da utičemo na njih. Hvala svima koji nam pružaju podršku i koji su prešli veliki put zbog Partizana!, napisao je on na društvenim mrežama.

Potom je trener Željko Obradović pričao o samoj utakmici:

Prvo bih želeo da čestitam Barseloni na večerašnjoj pobedi. Mi smo veoma dobro počeli u prvom poluvremenu. Naš problem tokom cele utakmice je bio ofanzivni skok. Nismo to kontrolisali. Veoma loše smo šutirali i najviše zbog toga smo izgubili utakmicu, rekao je on.

Zatim je i on komentarisao situaciju sa ulaznicama:

Čuo sam danas u toku dana da ljudima koji su dolazili iz cele Evrope, čak i van Evrope da vide utakmicu, koji su kupili karte pre par meseci, nisu dozvolili da udju u dvoranu, a da su čak i tokom utakmice neke ljude izbacivali. Ne znam da li je to tačno, ali mislim da je to nešto čime Evroliga mora ozbiljno da se pozabavi.Evroliga treba da reaguje da vidimo zbog čega je došlo do te situacije. U svakom slučaju znam da je veliki broj navijača Partizana želeo večeras da bude u sali, hvala im, žao mi je svih koji nisu ušli. Pozivam ih da dođu u Beograd i hvala im što su uz nas tokom cele sezone, zaključio je Obradović.

Partizan ostaje u Španji gde će u četvrtak gostovati Real Madridu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODGOVORIO NAVIJAČIMA: Čović o skandiranju nezadovoljnih pristalica

Košarkaši Crvene zvezde su teškom mukom savladali SC Derbi u prvom meču četvrtfinala plejofa ABA lige rezultatom 83:81. Navijači su bili izuzetno...

POVEZANE OBJAVE