MILAN IMA OZBILJNU KONKURENCIJU: Otac Rafaela Leaa otkrio s kojim klubovima je njegov sin u pregovorima

Rafael Leao najbolji je igrač Milana sa kojim je prošle sezone osvojio Skudeto. U pregovorima je sa nekoliko klubova, a o tome je sada govorio i njegov otac.

Milan je prošle sezone nakon 11 godina osvojio titulu prvaka Italije, a najzaslužniji za to je bio portugalski napadač Rafael Leao.

On je prošle godine u dresu ‘Rosonera’ postigao 11 golova uz deset asistencija, te je proglašen igračem sezone u Seriji A.

Sa sjajnim igrama je nastavio i ove sezone. Na 20 utakmica u svim takmičenjima ima učinak od sedam golova i devet asistencija.

On je sada sa reprezentacijom Portugala koju očekuju utakmice na Svetskom prvenstvu u Kataru. Za to vreme, italijanski mediji nagađaju o tome gde bi brzonogi napadač mogao nastaviti karijeru, a prema rečima njegovog oca, za sada su tu četiri opcije.

U razgovoru za portugalski Record otac 23-godišnjaka Antonio Leao prvo je rekao kako se vode pregovori sa njegovim trenutnim klubom, Milanom.

“Pregovaramo sa Milanom, jer Rafa ima ugovor koji ističe 2024. godine”, kazao je Antonio, a onda otkrio ime tri potencijalna naredna kluba svog sina:

“Još uvek ima vremena do 2024. godine, a mi ćemo se pozabaviti svime. Od Real Madrida, Barselone ili Čelsija.”

Podsetimo, Rafael Leao je član Milana od leta 2019. godine kada je za 29 ipo miliona evra stigao iz Lila.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODMAH NAKON PORAZA: PAO reagovao oštrim saopštenjem!

Košarkaši Makabija poveli su sa 1:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Panatinaikosa. Napravili ogroman brejk 91:87 koji im praktično garantuje...

POVEZANE OBJAVE