OBRADOVIĆ I ANĐUŠIĆ PRED REAL: Posebno izdvojili jednog protivničkog igrača

Ove nedelje je na snazi dupli program Evrolige, u kom je Partizan sačekao jedan od najtežih mogućih zadataka, turneja po Španiji i susreti sa tamošnjim najvećim klubovima Barselonom i Real Madridom.

Nakon poraza od tima Šarunasa Jasikevičijusa, nema mnogo vremena za pripremu meča sa Madriđanima, a očekivanja je izneo trener Željko Obradović.

Real je ekipa napravljena da ima najveće moguće ambicije. Roster koji imaju, promena trenera koji je bio pomoćnik Pablu Lasu godinama, imaju igrače koji igraju zajedno, imaju automatizme i imaju mlade igrače koje su doveli, koji pokazaju ogromnu želju i koji su shvatili šta znači igrati za Real Madrid. Igramo protiv tima koji sigurno ima najveće moguće ambicije da ide na fajnal for, pokriveni su na svim mestima, ocenio je trener crno-belih, pa posebno izdvojio centra Reala.

Specifična su ekipa jer imaju igrača koji dominira tokom poslednjih nekoliko godina u evropskoh košarci, a to je Tavarez i u odnosu na to treba pripremiti utakmicu. Probali smo da reagujemo sa ovim jednim treningom, treniraćemo i ujutru pa ćemo videti, rekao je Obradović.

Danilo Anđušić bio je najbolji igrač svog tima protiv Barse, ali to nije pomoglo na putu do pobede. U svom obraćanju se prisetio i te utakmice, naglasivši da će sutra njegov tim morati da bude bolji.

Utakmica posle dva dana. Navikli smo na težak ritam, nemamo puno vremena da se pripremimo, ali na nama je da uradimo sve što je u našoj moći da se spremimo što bolje. Očekuje nas jako težak meč protiv tima koji igra jako dobru košarku u poslednje vreme i sigurno neće biti lako. Posle jučerašnje utakmice moramo da se podignemo, da odigramo mnogo bolje, sa energijom i defanzivno, izjavio je Anđušić.

Potom je prokomentarisao narednog rivala, gde se složio sa trenerom kada je u pitanju najveća opasnost.

Ekipa Reala forsira brzu igru i igraju dosta u tranziciji, najbolja su skakačka ekipa sa Tavarezom koji dominira u reketu. Moramo da zaustavimo njihov ofanzivni skok koji nam je bio problem u prošloj utakmici i popravimo sve navedene stvari i budemo bolji ako želimo da pobedimo ovu utakmicu, smatra bek Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KUP SRBIJE: Radnički odolevao, Voša u finalu!

Fudbaleri Vojvodine prvi su finalisti Kupa Srbije za ovu sezonu. Oni su u Kragujevcu savladali Radnički sa 1:0. Milutina...

POVEZANE OBJAVE