Tadić i Piksi saglasni: Nikoga se na svetu ne plašimo!

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u četvrtak očekuje prvi meč na Svetskom prvenstvu u Kataru, a prvi protivnik će biti reprezentacija Brazila.

Danas su pred novinare izašli selektor našeg tima Dragan Stojković Piksi i kapiten Dušan Tadić.

Piksi je kao što smo već pisali o tome rekao da je za ovaj meč upitan fudbaler Juventusa Filip Kostić.

Na konstataciju da Brazil ima moćan tim, Piksi je imao spreman odgovor:

Bratil ima moćan tim:

– Rekli ste da četvorica napadača igraju protvi Srbije? Onda smo gotovi… Ali, hoće li neko igrati u odbrani? Brazil je sjajan tim i jedan od najboljih na svetu i to je zlatna generacija fudbalera. Brazil ima šansu da pobedi, ali mi se nikoga na svetu ne plašimo – čak ni Brazila. Izvinite, ali tako je, nikoga se ne plašimo, rekao je Piksi i dodao:

– Nikada ne markiramo posebno svakog igrača, Vinisijus, Rafinja, Nejmar, svi su sjani, ali nije mi važno kako Brazil igra, već kako Srbija igra. Moramo da budemo koncentrisani, da budemo pametni, da ne trčimo da svakog marikarmo. Biće teško ali moguće je zaustaviti Brazil.

Na pitanje da li će igrati Mitrović, selektor je dao pozitivan odgovor.

– Radi sa ekipom i ne boli ga ništa, ne oseća bol. To je dobra vest. Što se tiče Kostića, veliki je znak pitanja i vuče povredu od utakmice sa Juventusom jer igraju samo po levoj strani. Oseća umor u mišiću. Nemam šta da krijem i hoću da budem iskren.

Piksi, je kao i uvek pričao samo o pobedama.

– Ako osvojimo šest bodova do Švajcraske onda nećemo imati o čemu da brinemo. Radujem se što ćemo igrati protiv njih i radujem se tom meču.

Kapiten, Dušan Tadić je saglasan sa selektorom kada je u pitanju ekipa Brazila.

Brazil je sjajan tim, ne samo individualno, fokusiramo se na sebe, imamo ih i mi kao i Brazil. Nas fokus je ipak na nas.
Osvojili su mnogo puta Brazilci titulu i normalno je da pričaju o tome. Može to da nas motiviše, treba samo da uživamo i rezultat će doći sam od sebe
, izjavio je Tadić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE