Vilander sada impresioniran Đokovićem!

Srpski teniser Novak Đoković još jednom je pokazao svoju dominaciju u ovom sportu, nakon što je osvojio Završni masters turnir u Torinu.

Mats Vilander osvrnuo se na sezonu Novaka Đokovića i konačno odao priznanje srpskom tenieru.

– Malo je falilo da Novaku dozvole da igra na Australijan openu, pa potom na US Open. Ali ga nisu pustili. I mislim da će zbog toga produžiti karijeru za još dve godine. Sigurno je uznemiren zbog svega što se desilo, ali to razume. Da li je to u redu ili ne? Zaista nije bitno. On to razume, rekao je Vilande i dodao:

– On izgleda sveže, izgleda dobro. Ne mogu da razumem zbog čega nije osvojio turnir u Parizu. Bio sam iznenađen kada je izgubio od Runea. Ali igrao je dovoljno dobro, a ne možete uvek da osvajate sve. U Torinu je bio bolji od svih ostalih. Kada je u takvoj formi, ne možete mu ništa. Neverovatno je šta može da uradi na terenu, kako se kreće, kako se brani i pre svega kakvu volju ima da pobeđuje u mečevima koji su “mali” za njega koji je najbolji svih vremena. Uvek pronađe način. Impresioniran sam.

 Đoković je godinu završio na petom mestu ATP liste.

– Da, ovakvi uslovi su oduzeli Đokoviću prvo mesto, istakao je Vilander.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato da li Jokići mogu na tribine u Los Anđelesu

Košarkaši Denvera u petak ujutro po srednjoevropskom vremenu gostuju Lejkersima u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige....

POVEZANE OBJAVE