Ibrahimovića pitali ko će poneti titulu najboljeg strelca Svetskog prvenstva: ‘Moj prijatelj’

Sve je zanimljivije na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a velika borba će se voditi i za titulu najboljeg strelca prvenstva, odnosno ‘Zlatnu kopačku’.

Novinari su za komentar na ovu temu zamolili čuvenog Zlatana Ibrahimovića, a on nije imao nikakvu dilemu. Smatra da će to biti njegov saigrač iz Milana i napadač francuske reprezentacije – Olivier Žiru.

“To će biti moj prijatelj Žiru, a ako kažem da je on mlad, onda se i ja osećam tako“, poručio je popularni Ibra.

U pobedi Francuske nad Australijom Žiru je dao dva gola i sjajno započeo Svetsko prvenstvo u Kataru.

Kada je Ibrahimović u pitanju, on je u poslednje vreme imao brojnih problema s povredamaa, a ugovor s Milanom ima do kraja sezone.

Nakon toga su brojni mediji u Italiji pisali o tome kako će tada završiti karijeru. Međutim, čini se da to baš i neće biti tako. Barem sudeći prema onome što je Ibra rekao u intervjuu za CNN.

“Ne razmišljam o penziji, mislim da kraj nije blizu. Sve dok mogu postizati rezultate, želim igrati. U trenutku kada se povučem, želim da ljudi oko mene budu iskreni i da mi kažu da više ne mogu pomoći. Onda ću biti realan”, rekao je Ibrahimović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKLI SA SRBIJOM I AUSTRALIJOM: Amerikanci već počeli prodaju karata

Košarkaška reprezentacija SAD-a dolazi na Olimpijske igre u Parizu kao glavni pretendent na zlatnu medalju. Pogotovu što roster od 12...

POVEZANE OBJAVE